Elmondanátok nekem a beteg, furcsa, különös meg ilyesmi álmaitokat?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 22:37
1/17 anonim válasza:
Kiskoromban nagyon sokat álmodtam,hogy egy fej lebegett az égen.De olyan mesefigura fejére hasonlított,mintha valaki odarajzolta volna a fejet az égre.
2/17 anonim válasza:
nekem visszatérő álmom, hogy kitör egy vulkán a suliban xD ez vajon jelent valamit? xD
3/17 anonim válasza:
az egyik visszatérő álmom eszembe jutott :D
az emeletes házból (panel) leesek és zuhanok a beltérben (elég sokszor álmodom ezt)
még vannak csak most nem jutnak eszembe......
4/17 anonim válasza:
9 éves koromban volt egy rossz élményem a vonatokkal kapcsolatban. azóta, ha vonattal álmodok, az mindig rémálom, pl. kisiklik a vonat, elüt valakit, bármi. pedig imádok vonattal utazni, mert majdnem ez az egyetlen közlekedési eszköz, amin nem kap el a hányinger. :)
18/l
5/17 anonim válasza:
Gyakran álmodom, hogy barátnőmet farkasként felcsinálom.
Nagyon rossz vagyok? D:
6/17 A kérdező kommentje:
Utolsó,te lány vagy? :D
2011. júl. 30. 23:34
7/17 A kérdező kommentje:
Na például ilyen beteg dolgokra gondolok
2011. júl. 30. 23:34
8/17 anonim válasza:
Nem, nem lány vagyok.
És ebben semmi beteg nincs. Én élvezem. D:
9/17 anonim válasza:
Amikor még 7-10 éves voltam, rendszeresen álmodtam, hogy megölök embereket és állatokat. Egyszer szíven szúrtam álmomban a nagymamámat, egyszer meg megöltem a macskám és wc-papírokkal tömtem ki a kibelezett testét. De nem volt kellemes, sokat sírtam emiatt az álmok miatt. Később random szexet mindenkivel (Hitlerrel is, bár legalább lány vagyok), egyszer meg azt álmodtam, hogy megváltozott a szemem színe, az orvos azt mondta, azért mert "idegen fehérje került belém", és ebből rájöttem, hogy megettem az egyik osztálytársnőmet. Más most nem jut eszembe.
10/17 anonim válasza:
Ja és miután megtudtam, hogy az osztálytársnőm volt, bevettem egy csomag hashajtót, hogy kijöjjön (amúgy bulimiás vagyok). De az én világomban az ilyesmi egyáltalán nem beteges, olvasná valaki a novelláimat, haha.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!