Elmondanátok nekem a beteg, furcsa, különös meg ilyesmi álmaitokat?
Előre bocsájtom, totál normális vagyok. A hangok is ezt mondják. Dúúúrva álmaim:
1. Szülőszobán vagyok, tolófájások, nyomok, kicsusszan belőlem egy csuromvér összetekert újság, egy Kiskegyed! Ezt elviszik, egyedül maradok, majd kézenfogva (!!!) bevezetnek egy szőke 6 éves forma fiút, mondván, tessék nézni anyuka, milyen szép fia van! (Amikor ezt álmodtam, még nem volt gyerekem, most már van. Egy szőke fiú, és egy fiatalabb kislány.)
2. Gyerekkoromban gyakran álmodtam, hogy nejlonzacskóval ugrom, mint egy siklóernyős a tízemeletes ház tetejéről a játszóra. A lakótelepen, ahol laktam. És baromi élvezetes ereszkedések voltak.
3. Közértben vásárolok, és a pénztárnál fizetnék, venném elő a pénzt, se táska, se zseb, de még ruha sem. Totál meztelen vagyok. -Áááááá!!!
4. Fiatal felnőtt koromban álmodtam: Apám felfektetett egy konyhapultra, de kb. akkorára, mint egy boncasztal, mondta, bízzak benne, elkezdte levagdalni a lábujjaimat, én pedig nem tudtam mozdulni. Sírok, könyörgök, de ő csak magyaráz, hogy nyugizzak. Elég gáz, de itt még nincs vége, a legrettenetesebb: Hazajön Anyám és bátyám a vásárlásból, belépnek a konyhába ahol fekszem, lerakják a cekkert a pultra lazán, és csevegnek apámmal, mit fognak főzni, nevetgélnek, hogy mi volt a piacon, rámköszönnek, de mintha halál normális dolog lenne, hogy az asztalon fekve ömlik a vér a csonka lábfejeimből, mosolyogva dumcsiznak, járnak-kelnek.... Ez után az álom után napokig elbőgtem magam, és alig tudtam apámmal beszélni, és teljesen kiakadt amikor elmeséltem az álmomat neki. Tök szar volt neki is hogy ilyet álmodtam.
Nemrég álmodtam, hogy férfi nemiszervem van, és az egyik legjobb barátnőmet dugom. De egyikőnknek sem jó, pedig már minden pózt kipróbáltunk, így abbahagytuk. Közben egy csomóan néztek minket.
Egyszer olyan álmom is volt, hogy a kocsiban egy hosszú úton mentünk a családdal, majd hirtelen megálltunk. Az út aszfaltozva volt, de mellettünk kb 15-20 méteres fák állnak egy sorban, mögöttük pedig végtelenbe érő zöld rét. Aztán látom, hogy jönnek felénk a rendőrök, és megkéselik az apámat. A következő pillanatban pedig már otthon vagyok, megtalálom a porszívót és látom hogy benne vannak az apám belei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!