Nem furcsa, hogy 11 hós kisfiam még sosem volt beteg?
Félre ne értsetek, nem szeretném, hogy betegeskedjen.
Csak egy fórumon, ahol olvasgatok, már minden baba betegeskedett, ha máshogy nem, megfázott.
Az én kisfiam még csak náthás sem volt. Pedig hóban szélben fagyban napsütésben kánikulában mindig sétáltunk, csúszik mászik mindenhol és nem féltem minden apróságtól.
Volt már közösségben is, szupermarketekben, ahol összenyalta a bev.kocsit is.
Nem fura,hogy még nem volt beteg? Hogy erősödik majd így az immunrendszere?
Az én 11 hós kisfiam sem volt még soha beteg. :)
Én meg voltam fázva kb 1 hétig de nem kapta el, még csak az orra sem csurgott. Mi is sétálunk minden nap, nem öltöztetem agyon mint ahogy másoknál látom hogy a gyerek arca sem látszik ki a 15 réteg pléd alól.
Szia!
A te kisfiadnak szerintem erős az immunrendszere, ezért nem betegszik meg. Nagyon jól kialakult már ezek szerint!
Az én kislányom még csak 8 hónapos, de ő se volt még beteg:)).
Amúgy meg mi is sétálunk mindenféle időben. A férjemmel már 3-szor voltunk hasmenéses- inflenza-szerű betegségbe, de ő csak nevetett rajtunk, Nagyszülők(apai és anyai részről) és a Sógoromék is december óta betegek náluk is voltunk a kicsimmel meg se kottyan neki!
Ja a Sógoromék lánya másfél hónappal idősebb és már 2-szer volt beteg.
Az én kislányom tápszeres a születése óta, az unokatesó meg szopik!
Boldog babázást kívánok Neked 8 hónapos anyuka!
Mi mar 3 hetesen bevasarlo kozpontokba jartunk vele sot 2 hetesenn mar jottek a baratnok babalatogatoba szoval mi is aggodtunk nagyon hogy beteg lesz de 11 hos koraig semmi baj nem volt. Elkezdtuk a bolcsit azota 3 hete allandoan nathas mikor kigyogyul par nap es mar megint nathas. Igaza van az elottem szolonak. De nagyon jo hogy ilyen kis eros baba orulj mig ilyen kis egeszseges!
Tovabbi jo egeszseget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!