Furcsa dolgok történnek velem! Múltkor csináltam levest magamnak, közben kimentem az udvarra valamiért. Amikor visszamentem a konyhába nem volt ott a leves. Később a levest a szekrényemben találtam meg a ruháim között. Beteg vagyok?
"Ne haragudj,de ez nagyon úgy tűnik,mintha egy rossz toll lennél."
Rossz toll? Szerinted ha toll lenne akkor hogyan tudná bepötyögni a betűket? A tollaknak nincs kezük, ezt már tudhatnád.
Egyébként meg:ELEGEM VAN!!!!!!!!!!! A sok hülye szkeptikus, és hitetlen, én ezt már nem bírom tovább!!!!! Hagyjatok békén minket, menjetek el innen erről az oldalról, nem érdekel a HITETLENKEDÉSETEK!!!!!!! Igenis SZELLEM VAN A KÉRDEZŐ lakásában, másodszor is létezik agy tucat természetfeletti lény!!!
Édes kedves utolsó! Nyilván nem tollat akartam írni,hanem trollt,csak elgépeltem,másrészt én kicsit sem vagyok szkeptikus,szimplán abból van elegem,hogy minden kis hülye kamu kérdésekkel fárasztja az olvasókat.
Ha a kérdező nem hazudik,az mar mindjárt más,valoszinuleg természetfeletti magyarázata van a dolognak.
Üdv
-Tequila
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!