Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehet a jelentése az...

Mi lehet a jelentése az alábbi álmomnak?

Figyelt kérdés

Tegnap éjjel rengeteg rosszat álmodtam, nagyon nyugtalanul aludtam. Arra emlékszem, hogy anyukámmal mentem egy temetőbe, ahol az én sírom is ott volt.. nevem, meg egy fényképem. Szinte sikítva riadtam fel. :( Szerintetek mit jelent? Olyan nyugtalan vagyok azóta is... sosem álmodtam ilyet.

17/L

2015. dec. 1. 13:59
 1/3 anonim válasza:

Sya!

Ez attól függ , hogy volt e már ilyen veled. Ha valami olyat álmodsz ami szép és emlékszel rá akkor jó fog történni veled ha rosszat és emlékszel rá akkor valami nem jó. Velem mindig ez van, nem kell a legrosszabbra gondolni. Mindig csak valami pici, ha én nagyon rosszat álmodok akkor a kövi egy héten lesz egy kis baki.

2015. dec. 1. 14:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak egy rossz álom volt. Most már élheted a boldog, szép életed csupa szerettel, nevetéssel, élvezettel...

Nem kell ilyen hülyeségeken kiakadni. Semmi rossz nem lesz az álom miatt.

Stresszt levezetni itt van ez:

[link]

2015. dec. 1. 14:48
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. dec. 1. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!