Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi a jelentése az álmomnak,...

Mi a jelentése az álmomnak, ha van?

Figyelt kérdés
Ismeretlen helyen voltam: Először egy nagy térben majd egy kívülről szűknek ható, de belül tágas házban. A szereplők a két testvérem, a nagymamám, a tánctanárom akit nem igazán kedvelek, és néptáncos társaim voltak. a néptáncos társaimban annyi az érdekes, hogy (a valóságban) nem tudom a nevüket. Cselekmény: Kint voltunk egy nagy térben míg az égből egy csőhöz hasonlítható dolog ereszkedett le élőlénynek tűnt. Féltünk tőle. Bemenekültünk a házba ami csupa kisebb szobából állt. Az ablakokat becsuktuk a táncostársaimmal, mert a cső bekukucskált rajta. ez a jelenet tartott a legtovább én nagyon rémisztőnek találtam volt benne némi félénk hangulatú párbeszéd is. Utána leültünk enni nagy s hosszú volt az asztal. A két végén a tánctanárom és a nagymamám ült. Én a földön ültem. A tánctanárom nem félt. Egy ollót adott a nagymamámnak, hogy vágjon el valamit. A nagymamám nem akarta, így a tánctanárom elkezdett ordítozni vele és megverte. A nagymamám utána fogta az egyik testvéremet és elvitte. (Még álmomban is felmerült a kérdés, hogy hogyan, ha a cső kint volt.)

2018. márc. 30. 02:39
 1/1 anonim válasza:
Csak egy fura álom nem kell vele foglalkozni.
2018. máj. 10. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!