Jelent valamit vagy csak hülyeség?
Szóval az van, hogy tegnap este azt álmodtam, hogy olyan képességem van ami hasonlít Eleven-éhez és végig üldöztek emberek, én meg az elején nem tudtam, hogy mit csináljak, aztán meg egyszer csak kinyújtottam a kezem és elkezdtem üvölteni, és az összes embert felrepítettem aztán lecsaptam a földre. ( Ez azért is volt furcsa, mert előtte is próbáltam ezt az álmomban de akkor még nem tudtam csak nagyon kicsit és utána el is fáradtam. ) Aztán amikor megint meg akartam ismételni ezt, hogy kinyújtom a kezem és felemelem őket, akkor arra keltem fel, hogy a kezemet olyan erővel emeltem fel, hogy belevertem a falba. 😀😂
Tudom, viccesnek tűnhet, de annyira a hatása alatt vagyok még mindig, hogy egész nap ezen gondolkoztam, hogy hogyan tudtam olyan erősen kinyújtani a kezemet, ( miközben amúgy rajta feküdtem) hogy úgy beleverjem a falba, hogy utána piros legyen 😂😂
Szóval, ha valaki tudja, hogy miket jelentek ezek a dolgok akkor megírhatja nyugodtan 😁
Ja, és nem vagyok ST fan, meg igazából nem is nézek róla videót, csak még régen megnéztem a 3. Évadig, de aztán annyira nem foglalkoztam vele, és nem is beszélek/gondolkodok róla semennyit se😳
Ahogy 1es mondja
Én például arról álmodom sokat hogy dolgozom. Káros szenvedély
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!