Mi volt a legnagyobb hülyeség, amit magatokkal csináltatok?
Nekem van egy sztorim, 17-18 lehettem. Szenteste volt, megvacsoráztunk, elment mindenki szépen aludni. Egyedül éreztem magam, meg szar kedvem volt, mondom hát akkor igyunk. Találtam pálinkát, bekevertem narancslével, összesen lehetett 2 deci körül amit megittam, de brutál erős volt és lehúztam pár perc alatt. Lefürödtem, majd megcsapott és lefeküdtem aludni. Arra ébredek rövidesen, hogy oldalra fordulok és kijött belőlem minden, a padlóra le. Nagyon szarul voltam, de szédelegve összetakarítottam és visszafeküdtem aludni.
Reggel még mindig rosszul voltam kissé, mentem a fürdőbe. Belenéztem a tükörbe és észrevettem, hogy az egyik szemem fehérje kb. harmad részéig be van vérezve. Bementünk a sürgősségire, mondták hogy nem problémás, csak most két hétig ilyen lesz, majd lassan felszívódik.
Hát ennyi, azóta se tudja senki, mitől vérzett be a szemem. Viszont azt én igen, hogy miért utálom a pálinkát ettől fogva.
Szintén részeges élmény: piásan lefeküdve a későbbiekben arra ébredtem, hogy marhára kell hánynom.
Felkeltem hát, fürdőszoba ajtót kinyitottam, kihánytam magam, majd visszafeküdtem aludni.
REggel kijózanodva láttam, hogy az nem a fürdő ajtaja volt, hanem a ruhásszekrényé...
Szilveszterkor annyit ittam, hogy legurultam a lépcsőn, az aluljáróba és mivel nem néztem ki csövesnek, hívták a mentőket, detox.
A másik, hogy egyszer buli után jöttem haza és hirtelen hánynom kellett és lehánytam az anyám szeme láttára a villanykapcsolót, erre ő is hányt és minden hányással volt tele, abban tapicskoltunk, aztán megdobáltuk egymást a sárgarépadarabokkal. (anyámék mindig rugalmasak voltak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!