Olyan rosszat álmodtam! Így utólag viccesen hangzik de baromi ijesztő volt. Van jelentősége?
Ezt álmodtam:
Szomszédunk kocsijával elmentünk a szüleimmel és a legjobb barátnőmmel búzamezőt venni. Egy aluljáróban megálltunk, leraktuk a kocsit. A búzamezők szivacslapokkal meg drótkötelekkel voltak lefedve. Ott sétálgattunk, a szüleim a tulajdonossal beszéltek. Hirtelen viharosra fordult az idő. MI a barátnőmmel elindultunk az autó felé, oda az aluljáróba is benyúl a mező. Beültünk az autóba, egyszer csak bepattan mellénk egy német házaspár és azt mondta a férfi: ,,Megyünk, kicsi színfoltjai az életnek!" és a felesége a gázra taposott. Egyszer csak egy idegen utcában haladtunk az autóval. A barátnőm elájult. Én kinyitottam az ajtót és kiugrottam, a bnőmet is löktem. Egy villanás: és egy szobában találtam magam, ami úgy nézett ki, mint a tesiöltöző, csak kisebb volt. Ott volt két ajtó. Egy csomó osztrák ember sorbanállt egy asztal előtt. Az egyik lila kosztümös asszony rámförmed, hogy magyar vagyok, miért nem dolgozok. Én elkezdtem rángatni a jobb oldali ajtót, rángattam, üvöltöttem, nem nyílt. Aztán megpróbáltam a másik ajtót, az nyílt és mindenki kiröhögött. Kiértem egy folyosóra, ahol szakácsok bicikliztek, ott tekert a barátnőm is, hívott, hogy menjek. Leszaladtam egy kis lépcsőn, ott meg egy kórház volt, a Dokik c. sorozatból. Ott a folyosón meg ufókat boncoltak. A folyosó végén megláttam a szüleimet, épp túraruhát húztak. Ez a szoba egy ruhatár volt. Jött pár vegyvédelmi ruhás ember, akkor apukám a hóna alá kapott engem meg anyut és kitörte a vállával a régies, barokk ablakot és elfutottunk.
Nagyon ijesztő volt!!! CSAK ÉRTELMES választ várok
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!