Miért álmodtam ezt? Komolyabb jelentősége van? Igaz
lehet?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy 2037-ben vagyok, itthon, külföldről érkeztem haza. Nézek körbe, nagyon sokan vannak. Osztálytársak is... Megkérdeztem az egyiket, hogy miért vannak ennyien. Azt mondta, hogy nem mondhatja meg. Faggattam sokáig... Egyszer azt mondta, hogy menjünk be a szobába, ott megmondja. Azt mondta, hogy július 27-e van, ma fogok meghalni. Utána beszélgettem sok emberrel, és végül felébredtem. Mi lehetett ennek az álomnak az oka?
2011. szept. 25. 10:14
1/7 anonim válasza:
Megálmodtad a halálod időpontját.
2011. szept. 25. 10:43
2/7 anonim válasza:
Kérdezz egy álomfejtőt.
2011. szept. 25. 11:25
3/7 anonim válasza:
nagyon rossz én is álmodtam ilyesmit és meghalt azon az időponton a kutyánk úgy hogy légy óvatos!!
2011. szept. 25. 12:51
4/7 flora94 válasza:
egy kicsit értek hozzá és sztem ezt jelenti: a tömeg+az évszám az hogy vmi nagy dolog elött állsz a messzi jövöben és az hogy sok embert faggattál az pedig vagy az hogy sok embert érint az a bizonyos dolog vagy hogy sok embert fogsz megkérdezni arról a dologról de az biztos hogy olyanokat érint vagy olyanktól kérsz tanácsot akiket ismersz és bízol bennük
de ha godolod pontosabban is utána tudok nézni
2011. szept. 25. 14:03
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akiktől megkérdeztem, nem álltak közel hozzám, "csak" barátok voltak, sőt, annyira nem is mondhatóak annak. A témával nem foglalkoztam túl sokat, úgyhogy még amiatt se lehet... Megköszönném, ha megtennéd, hogy utánanézel... :)
2011. szept. 25. 14:43
6/7 anonim válasza:
Érdekes-prófétikus álom... Nagy eseményt jelez előre.
A halál időpontjának megadása nem csak a tényleges halált jelentheti, hanem egy nagy dolog végét, és új kezdetét is.
2011. szept. 29. 18:45
7/7 A kérdező kommentje:
Visszagondolva úgy történt az eset, hogy beszéltem két osztálytársammal, akik elmondták, hogy a halálom napja miatt gyűltek ennyien össze, és hogy azon a napon fogok meghalni. Olyan érzésem volt, hogy áramütés fog érni. Ha vigyáznék, hogy ne jussak áram közelébe, akkor máshogy halnék meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!