Más is álmodik ilyet? Eléggé ijesztő.
Régebben minden nap, mostanában csak ritkán álmodok nagyon átlagos dolgot (pl nyaralás, vásárlás, autózás) de olyan földöntúli jót érzek olyankor. (Ezt úgy értem, hogy volt már pár nagyon jó dolog életemben, de ilyen boldog, nyugodt mint ezekben az álmokban még sose voltam. Nem is egyszerű boldogság, hanem ilyen megmagyarázhatatlan kellemes érzés, szabadnak érzem olyankor magam)
Másnál volt már ilyen? Kérlek, hogy normális válaszokat írjatok!
Nekem voltak ilyen álmaim, nagyon jók voltak, nem ijesztőek, rossz volt felébredni.:)
Sajnos már rég volt utoljára.:(
szia!
Álmomban és is mindig szuperül érzem magam. Ilyenkor ezekben megfog minket a nagy szabadságérzés, a felelőségmentesség. Gyakran álmodjuk magunkat idilli tájba, ahol szabadnak érezzük magunkat, mint a madár. Viszont az, hogya monoton dolgok töltenek el örömmel ez fura.
Nem lehet, hogy azért, mert valójában is szereted ezeket a dolgokat, csak a felelőségtudat elveszi az élvezet lehetőségét tőled.
Nézd itt a keedvenc videóm, ez is ilyen hangulatot idéz:
köszönöm a válaszokat :)
attól félek, amit az utolsó írt, hogy menekülök a valóságtól :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!