Miért hiszik azt sokan, hogy az álmaikba bármiféle többletjelentést / üzenetet is bele kell magyarázni?
Szerintem azért, mert mennyiven érdekesebb már megálmodni valami különlegeset, mint elismerni, hogy egyszerűen az a téma foglalkoztatja éppen :D
Persze lehet, hogy tévedek. Én még álmodni sem szoktam.
Sokan túlzásba esnek:)
Ugyanakkor a pszichológia is foglalkozik az álmok jelentésével, ugyanis vannak általános szimbólumok, amelyek bizonyos lelkiállapotot feltételeznek.
Csak itt sokan azt hiszik, hogy még Elvis is ilyen szimbólum...
nem tudom.
valamit hiányolnak az életükből.
nekem viszon meggyőződésem, hogy az álmok a nepközben tapasztalt, érzett dolgok éjjeli kivetülései és semmi több.
viszont én meg azon gondolkodtam, hogy ugyan nem hiszek ezekben az ezoterikus dolgokban, de mégis mindig megnézem az itt feltett kérdéseket és valahogy leküzdhetetlen vágyat érzek arra, hogy megválaszoljam. És általában leoltok mindenkit, meg elviccelem a dolgot. De komolyan alig tudom megállni néha, hogy ne írjak. Pedig már figyelmeztettek is a moderátorok emiatt. (mert le barom állatoztam az ebben hívőket)
amikor a legboldogabb voltam a párommal, lelki béke, nyugalom, minden
azt álmodtam, hogy megcsal
amin felébredve még mosolyogtam is, hogy mekkora hülyeséget álmodtam
és mik ki nem derültek rá 2 napra!!!
az álom igen, lehet azokat dolgozza fel az agyunk, amik napközben értek, de azokat is, amiket nem vettünk észre!!!és amik felett elsiklottunk, az álmunkban megjelenik. ezért érdemes rá odafigyelni, de kétlem, hogy jövőbelátó, meg ilyesmi hatása lenne gy álomnak
Hű, de jól kiosztottatok, mindjárt sírok...
Pontozzatok már le bábok, mert addig nem nyugszom, míg el nem érem a 0%-ot, azt pedig csak így lehet, telibetalálva a gyengeségeiteket, ha nem fájna, amit írok, akkor nem nyomkodnátok bőszen a piros kezecskét, az orrotokból éppen kihúzott mutatóujjatokkal. Süti??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!