Szerintetek kicsit meghaltam?? Vagy csak álom volt ez?
Alvás közben az agyamba valami nem volt rendben (pulzált, erősen vert benne gondolom egy ér vagy nem tudom, megyek majd CT re).
De egy pillanatban azt éreztem hogy elhagyta a lelkem a testemet, utána hírtelen a pokolba találtam magam, csak láttam dolgokat embereket/szörnyeket és tényleg lángolt minden de én nem éreztem belőle semmit..a szörnyeknek nem volt szarvúk meg nem is hasonlítottak az általában leírt szörnyekre...embert nem sokat láttam de szenvedtek ez kb 2 perc lehetett.
Utána hírtelen egy nagyon szép helyen találtam, színes volt minden, és hírtelen olyan békét és nyugalmat éreztem a lelkemben hogy nem akartam vissza jönni onnan ez kb 1 percig sem tartott...itt inkább csak embereket láttam (Jézust stb nem)
És bumm utána felkeltem, élni nincs kedvem ezután az a nyugalom hiányzik amit ott éreztem...mi lehetett ez? Amúgy testileg/fizikálisan semmi baj nem lett utána eddig.
29f
Hogy írnád le azokat az embereket, akiket láttál?
Igen, lehetséges, a fejben tapasztalt érzet is lehet ilyen, azonban a lélek ha "lefelé" megy nézelődni, általában nem a fejtetőn lép ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!