Álmodtam valamit, ez mit jelenthet? I had a dream: Akik szerint nem lehet sétálni este az utcán, azok mind koronavírusosak lettek és meghaltak. Miért álmodok ilyeneket? Ez a kialvatlanságtól lehet?
#1el érték eggyet...
A 22 órai váltással sajnos nem lehet mit kezdeni.
Ne aggódni aggódhasz de félni nem kell
más országokban is voltak tilalmak, nem védésből. Szr az egész mindenhol.
pl a szomszéd [link]
(és alig egy hónap telt el így, mármint tilalommal...)
A ha sarkalatosak akarunk lenni 20-után alapban se hú de jó kutyát sétáltatni.
futni/kocogni előtte is lehet.
Ha a mozogni vágyás a kocsmákat és egyéb szórakozó helyeket jeleni, valamint összeröffenni a haverokkal kisebb házibuliba, akkor azt teljes mértékben megértem a bajod.
Az a "mozgogni vágyás" megvan. discordon nehéz körbe hívni egymást (bár tényleg mindenki azt iszik amit szeretne...vagy amit tud...). De valahogy nem az igazi.
Amúgy szép lenne ha egy párt dirigálná a világot....
az álmod, a sok hiradó és a szabadságérzeted sértettsége lehet. mindenképp "szorongásos álom", a tudat alattid kitalált vlmit ami ok arra, hogy ne menj ki.
Bár szerintem éjjel kisebb a kockázat (kevesebben vannak az utcán mint nappal). de a szabályszegésért járó bírság elrettentőbb (5 000-500 000ft) főleg ha ismersz olyat akit 50-nel meg is húztak....
Egyetlen olyan ország sincsen Európában ahol nem lehet legálisan futni 8-9-ig. Egy sincs. Mindenhol lehet, ahol kijárási van ott beletették kitételnek. Ez az egyetlen ország ahol arra nem képesek hogy ezt beletegyék, vagy legalább 9-kor kezdődjön. Bujkáljunk a renndőrök elöl, vagy jópofizzunk hátha jó napja van. Köszi...
nem akarok kocsmázni, futni szeretnék. Dolgozok hitelünk van törlesztünk kemény munkanapokat nyomunk kell a sport. A fidesz számunkra leszerepelt.
Hát mondjuk megtudom érteni, bár ezt nem tudtam...
Az esti programoknak jelenleg lőttek.
Mikor többet sportoltam akkor én hajnal futottam. 5-6 bár ha 6-ra jársz melózni és 20-40 perc az út akkor az is bukó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!