Szerintetek majdnem meghaltam vagy ez csak álom volt?
Figyelt kérdés
Ma éjszaka történt, aludtam és egyszer csak azt éreztem rosszul vagyok, és forog minden, és mintha valami húzna ki a testembôl engem, ilyet még soha nem éreztem korábban. Szóval mintha majdnem elhagytam volna a testem. De én gondolatban kiabáltam ne ne, nem akarom, meg hogy szeretem ezt a testet. Aztán elmúlt ez az egész szinte rögtön. Szerintem fél álomban voltam.2020. jan. 1. 18:16
1/5 A kérdező kommentje:
És nem ittam semmi alkoholt.
2020. jan. 1. 18:19
4/5 anonim válasza:
Komolyan mondom csak én lehetek ilyen szerencsétlen,hogy itt hagynak a pi@csába...már a második ilyen élményt olvasom,a facen nemrég írta le egy srác szinte ugyanezekkel a szavakkal...Nem tudom mennyire vagy jólinformált közelgő nagy kataklizmák,Nibiru végidők és a bibliai tömeges "elragadtatás"-sal kapcsolatban,de ez annak a jele,hogy előkészítenek a testelhagyásra..
A srác is beijedt erre leálltak vele pedig már majdnem kihúzták a testéből...
mázlista...
5/5 anonim válasza:
Ha a fejtetődön keresztül akartak kihúzni akkor már a koronacsakrád is nyitva és felkészült a szívcsakrád ...Röviden aki marad arra komoly recesszió,éhezés,háborúk majd a hosszadalmas újjáépítés vár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!