Álmomban apámmal szexeltem. Mit jelenthet ez? 18/L
Nem tudom miért álmodtam ez.
Vajon mit jelenthet?
Freud szerint minden lány első szerelme az apja. Már baba korodban is ilyeneken jár az eszed, és maszturbálsz rá, csak nem emlékszel. Hmmm... Azért ritka fura elméletei is vannak az öregnek, kíváncsi lennék, hogy honnan szedte a megfigyeléseit. Az aktus nála a gyermekekben a bántalmazást jelöli. Apa leszúrja anyát, ezért a fiúkban ez óriási trauma, hogy az anyát meg kéne védeni, azt soha nem tudjuk meg milyen hatást gyakorol ez a lányokra. Azt viszont igen, hogy ők minden áron péniszt akarnak. Köszönjük Freud!
Mondjuk annyi igaz lehet belőle, hogy az elsődleges ellenkező nemű mintád az apád. Később is hatással van a párválasztásaidra. Az apa lehet a biztonság jelképe, olyan férfira vágysz, aki érzelmi biztonságot ad. Vagy, ha az álom közben is rossz érzéseid vannak, akkor ez lehet valamilyen szimbolikus sérelem, erőszak, olyan tulajdonságok az apádban, amiket nem szeretnél, megszabadulnál tőlük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!