Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Brutális horrorálmot, amiben...

Brutális horrorálmot, amiben erős fájdalmat éreztem, próbáljam meg csak elfelejteni vagy vegyem rossz jelnek?

Figyelt kérdés
Nem néztem horrort és semmi összefüggés nem volt benne az életemmel kapcsolatban. De több percen keresztül szúrtak belém egy injekciós tűt amit én végig éreztem, sőt ébredés után is nagyon fájt... bár nagyon rossz mentális állapotban vagyok, ez igaz, de nem szoktam álmodni, minek a jele ez?
2022. febr. 7. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Annak a jele hogy nagyon rossz mentális állapotban vagy. Ne láss bele többet. Ha megoldod a problémáidat, akkor nem lesznek ilyen álmaid.
2022. febr. 7. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Van nyoma a tűnek, mert ha igen akkor nem álmodtad.
2022. febr. 7. 12:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne próbáljad elfelejteni, mert minél jobban foglalkozol vele, annál jobban rögzül tudatodban.

Ne is foglalkozz vele, máskor jobban válasszad meg alváspózódat, hogy a fájdalomhoz ne társuljon horror álom.

2022. febr. 7. 13:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Nyilván nincs nyoma, álom volt, csak nem értem hogy hogyan érezhettem... szörnyű volt
2022. febr. 7. 14:12
 5/7 A kérdező kommentje:
És teljesen valóságos
2022. febr. 7. 14:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahogy a #3-ban írtam, nem biztos, hogy az álom miatt érezted a fájdalmat, valószínűbb, hogy a fájdalom miatt volt az az álmod, ami.
2022. febr. 7. 18:43
 7/7 A kérdező kommentje:
De milyen alvaspoz kell ahhoz hogy egy pszichopata demon nővér az ujjam közötti részből akarjon vert venni majd perceken keresztül döfködi bele a tűt, ami még ébredés után is fáj? Mi kell egy ilyen alomhoz?
2022. febr. 7. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!