Gimnáziumi rossz élményt hogyan lehet elfelejteni?
Az emberek gonoszok, pláne abban a korban és egy olyan inhomogén társaságban, mint egy gimis osztály, és aki kilóg bármiylen téren, hamar kikezdik. Ezt én is tapasztaltam. Hiába volt meg akkor is a baráti köröm gimin kívül, szar volt olyanokkal összezárva lenni nap mint nap, akikkel nem jöttem ki, és ezt ők is és én is éreztettük ráadásul.
Nálam az volt a kulcsmomentum, amikor elmentem egyetemre, másik városba, teljesen más társaságba, ahol meg teljesen jól éreztem magam. Valószínűleg mégis a szülővárosomba fogok visszajönni végzés után, mert a családom meg a legközelebbi barátaim itt vannak, akikkel meg akkor fasírtban voltunk, rajtuk már igen könnyen nézek át, kifejezetten jól esik, amikor az ilyenek csak pofát vágva tudnak köszönni, én meg az arcukba nevetek :)
24/F
Minden, amit akkor kaptál, az akkori énednek szólt. Valószínűleg ma már másként reagálnál, és még valószínűbb, hogy másként viselkednél, és ugyanazok a dolgok emiatt elő sem fordulnának.
Ettől függetlenül nehéz túljutni rajta. Ahogy az előző válaszoló írta, tudatosan dolgozni kell ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!