Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Gimnáziumi rossz élményt...

Gimnáziumi rossz élményt hogyan lehet elfelejteni?

Figyelt kérdés
Gimiben voltak barátaim, akikkel jól kijottem, de páran állandóan kirohogtek a hátam mögött, ami miatt önbizalomhianyos voltam és még több bena szituációba kerültem. Azóta eltelt lassan két év, rengeteg új emberrel találkoztam, a környezetemben mindenki odavan értem,szerintem el se hinnék, hogy gimiben páran nevettek rajtam... Jelenleg úgy gondolom, hogy már többet élertem mint ezek akik akkor butának és szerencsétlennek csúfoltak, a hátam mögött... A lényeg, hogy a mai napig ha a szülővarosomban vagyok rettegek, hogy látom őket, köszönni nem birnek kedves hangsúllyal... Mikor fogom ezt végre elfelejteni? 21L
2021. jan. 6. 19:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtanulsz nem gyengenek lenni. Fognak meg rajtad nevetni, fognak meg beled rugni az eleted minden szakaszaban. A gyengek elbuknak, az eros tuleli. Egy kis kibeszelessel a hatad mogott, nevetgelessel nem erdemes foglalkoznod. Es ha talalkozol veluk? Elmesz mellettuk, nem koszonsz. Ennyi.
2021. jan. 6. 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek gonoszok, pláne abban a korban és egy olyan inhomogén társaságban, mint egy gimis osztály, és aki kilóg bármiylen téren, hamar kikezdik. Ezt én is tapasztaltam. Hiába volt meg akkor is a baráti köröm gimin kívül, szar volt olyanokkal összezárva lenni nap mint nap, akikkel nem jöttem ki, és ezt ők is és én is éreztettük ráadásul.

Nálam az volt a kulcsmomentum, amikor elmentem egyetemre, másik városba, teljesen más társaságba, ahol meg teljesen jól éreztem magam. Valószínűleg mégis a szülővárosomba fogok visszajönni végzés után, mert a családom meg a legközelebbi barátaim itt vannak, akikkel meg akkor fasírtban voltunk, rajtuk már igen könnyen nézek át, kifejezetten jól esik, amikor az ilyenek csak pofát vágva tudnak köszönni, én meg az arcukba nevetek :)

24/F

2021. jan. 6. 19:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem elfelejtened kell, hanem feldolgoznod. Ha most már jól vagy, akkor mit számít? Miért hagyod, hogy meghatározzák a jelened? Nem kell jópofiznod, köszönnöd se kell, de ezeket az érzéseket tanuld meg elengedni, csak magadnak ártasz ezekkel, nem nekik.
2021. jan. 6. 19:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, ami történt, de túl kell jutnod rajta. Foglalkozz a barátaiddal. A jó dolgokkal foglalkozz. Érezd jól magad.
2021. jan. 6. 19:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Uj közegbe illeszkedj be, javitsd ki az előző bakit.
2021. jan. 6. 19:37
 6/10 A kérdező kommentje:
En azt hittem hogy a sok új jó élmény után le fogom tudni szarni, de nem. Pedig azóta senkinek egy rossz szava nem volt rám, sot rengetegen keresik a társaságom
2021. jan. 6. 19:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Magától nem fog elmúlni, csak ha foglalkozol vele, ha tudatosan kezeled ezeket az érzelmeket és találsz olyan mentális technikákat, amikkel el tudod űzni a rossz érzést, amikor eszedbe jut. Lényegében átkondicionálod az agyad, hogy ne úgy reagáljon, ahogy jelenleg.
2021. jan. 6. 19:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Minden, amit akkor kaptál, az akkori énednek szólt. Valószínűleg ma már másként reagálnál, és még valószínűbb, hogy másként viselkednél, és ugyanazok a dolgok emiatt elő sem fordulnának.

Ettől függetlenül nehéz túljutni rajta. Ahogy az előző válaszoló írta, tudatosan dolgozni kell ellene.

2021. jan. 6. 20:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Sehogy. Örökké hordod magadban. Ő benned él. Wehehehe
2021. jan. 6. 21:52
 10/10 anonim ***** válasza:
Az hogy ki leszel a múltadon függ. A bántalmazóid is tesznek azért, hogy az légy, aki és, ha negvan az eszed értékes ember lehetsz általuk, ha meg nem, akár vaskalapos tanárka is, aki nem engedi 45 perceken át enni meg inni a diákokat.
2021. jan. 6. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!