Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudtátok elfelejteni a rossz emlékeket?
Sehogy. Emlékszem a rossz emlékekre, hoszen ha elfelejtettem volna akkor már nem is lenne emlék.
Az idő múlásával enyhült bennem a rossz emlékeim iránt érzett fájdalom (pl. családi gondok, szakítás). Mára már megtanultam elfogadni őket, idő kellett hozzá, hogy bevalljam így jobb nekem. Sportolok, több időt fordítok barátokra, családra, a kutyáimra is. Ja, és magamra is több időm van, rájöttem miket szeretek igazán csinálni :)
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat! 😊
Az elmúlt időben történt pár rossz dolog velem, meg én is csináltam 1-2 hülyeséget így visszagondolva és mindig előjönnek, rágom magam miattuk, aztán esténként jön a forgolódás. Próbálom lefoglalni magam, de szinte a kedvenc könyveimet nem tudom olvasni, mert előjönnek akkor is ezek az emlékek.
Sehogy. Szerintem nem is kell
Én is csináltam hatalmas hülyeséget,amit máig bánok de úgyse lehet visszamenni az időben:D
Szóval csak együtt kell élni vele,és elfogadni hogy így volt de mást úgyse tudsz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!