Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki tud segíteni?Kéne...

Valaki tud segíteni?Kéne segítség az álom megfejtésében, de egyedül nem tudom, hogy mit jelentenek.

Figyelt kérdés

Sötét és komor mind a két alomrész és mind 2 fekete-fehér, az utolsó alomrésznél még kivagyok világítva tompa fénnyel az ágyam többi része meg árnyékban van,sötétben.

2 részre osztom ahogy álmodtam inkább :

1,Ismeretlen emberekkel játszok papírokkal. A papírok össze vannak durván satirozva, csíkokra vágva és az asztalra vannak rakva. Én 2 tudtam húzni a papírokból . Az egyiken alig kivehető 2 a másikon 5 vagy 6, mert annyira szét volt satirozva, hogy kivehetetlen volt. És itt megszakadt az álom és másik kezdődött.

2,Fekszem az ágyamon és a mellettem lévő tükörbe nézek fekve ami jobboldalt van. Aztán árny figurát vettem észre és az mellett egy egy kapucnis csukás alakot az ágyam mögötti sarokban.A fekete-fehér tompa fényben az árny átlátszó sötét emberszerű valami volt, a másik pedig a csukja alatt eltorzult para arc volt,de a többit nem láttam mert a csukja takarta és igazából az egész teste el volt takarva,de szerintem nő volt (az árnyékot meg nemtudom). Erre nagyon megijedtem és a fejemre huzam a takarót. Aztán egy lány állt közvetlen mellettem a párnánál, de aztán egy rokonom arcát vette fel aki 12 éves és leült az ágyra. Azt monta hogy most jött az apjával és hogy kelljek fel.

2022. febr. 3. 07:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha te nem tudod akkor nem tudja más sem.

Fura dolgokra képes az agy, így dolgoz fel dolgokat, vágyakat, érzelmeket. Hogy érezted közben magad? A rémálmok stressztől vannak általában.

2022. febr. 3. 11:23
 2/2 anonim ***** válasza:

1. Azt jelenti, hogy inkább ne szerencsejátékozz, mert veszteni fogsz.

2. Azt jelenti, hogy a halál el fog jönni érted de a tükör el fog szívni téged és eltűnsz a takarók alatt.

2022. febr. 17. 20:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!