Valaki tud segíteni?Kéne segítség az álom megfejtésében, de egyedül nem tudom, hogy mit jelentenek.
Sötét és komor mind a két alomrész és mind 2 fekete-fehér, az utolsó alomrésznél még kivagyok világítva tompa fénnyel az ágyam többi része meg árnyékban van,sötétben.
2 részre osztom ahogy álmodtam inkább :
1,Ismeretlen emberekkel játszok papírokkal. A papírok össze vannak durván satirozva, csíkokra vágva és az asztalra vannak rakva. Én 2 tudtam húzni a papírokból . Az egyiken alig kivehető 2 a másikon 5 vagy 6, mert annyira szét volt satirozva, hogy kivehetetlen volt. És itt megszakadt az álom és másik kezdődött.
2,Fekszem az ágyamon és a mellettem lévő tükörbe nézek fekve ami jobboldalt van. Aztán árny figurát vettem észre és az mellett egy egy kapucnis csukás alakot az ágyam mögötti sarokban.A fekete-fehér tompa fényben az árny átlátszó sötét emberszerű valami volt, a másik pedig a csukja alatt eltorzult para arc volt,de a többit nem láttam mert a csukja takarta és igazából az egész teste el volt takarva,de szerintem nő volt (az árnyékot meg nemtudom). Erre nagyon megijedtem és a fejemre huzam a takarót. Aztán egy lány állt közvetlen mellettem a párnánál, de aztán egy rokonom arcát vette fel aki 12 éves és leült az ágyra. Azt monta hogy most jött az apjával és hogy kelljek fel.
Ha te nem tudod akkor nem tudja más sem.
Fura dolgokra képes az agy, így dolgoz fel dolgokat, vágyakat, érzelmeket. Hogy érezted közben magad? A rémálmok stressztől vannak általában.
1. Azt jelenti, hogy inkább ne szerencsejátékozz, mert veszteni fogsz.
2. Azt jelenti, hogy a halál el fog jönni érted de a tükör el fog szívni téged és eltűnsz a takarók alatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!