Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan élhetnék át alvásparalí...

Hogyan élhetnék át alvásparalízist?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok azzal, hogy rossz, illetve senkinek se kívánnátok stb...

De eddig csak olyan alvásparalízisem volt, amiben semmi extra nem volt, és az is nagyon kevésszer... A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám gyakoribbá tenni az alvásparalízist a számomra? Aki afféléket írna, hogy "ne akard" illetve egyéb lebeszélő mondatokat, őket megkérem, ne írják! Tudom, hogy lehet nagyon ijesztő, tudom, hogy lehet rossz élmény, nem kell ezt mégegyszer megjegyezni. Így csak a feltett kérdésemre szeretnék választ kapni. Előre is köszönöm!

2022. jan. 28. 20:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Leadok ide egy helyzetjelentést. Ma volt alvásparalízisem, számoltam, 30 másodperces volt. Vizuális hallucinációim továbbra sem voltak, viszont hallottam időnként egy ilyen nagyon erős búgász-zúgást, véleményem szerint a mósógépet hallhattam eltorzítva. A tendenciám a következő volt: tegnap éjfél körül feküdtem le aludni, ma pedig 7 órakor keltem fel, viszont rendkívül kellemetlenül éreztem magam, már napok óta egyébként fáj a fejem, de ma reggel extrán fájt, a torkom is, illetve hányingerem is volt, emellett szédültem is. 9 óra felé visszafeküdtem, és perceken belül arra lettem figyelmes, hogy nem vagyok képes megmozdítani a testemet. Hülyén fog hangzani, de remélem a jövőben többször is át fogom élni, és mielőbb lesz olyan alvásparalízisem, amiben végre vizuális hallucinációkkal is fogok találkozni. Mellesleg, köszönöm mindenkinek a válaszát.
2022. febr. 2. 16:09
 12/15 anonim ***** válasza:
75%
És ez miért jo neked?
2022. febr. 2. 18:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es. Mivel elég új nekem ez a dolog, szeretném megismerni, nem videók alapján, hanem a saját bőrömön megtapasztalni, tesztelgetni, próbálgatni, mert szerintem érdekes.
2022. febr. 2. 18:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak nehogy rémálmaid legyenek a kontrollálatlan tudatalatti tartalmaktól
2022. febr. 2. 19:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem mindig ijeszto amugy nekem altalaba ha sokat stresszelek vagy nagyon faradt vagyok szokott lenni de nagyjabol tudom is elore hogy kost biztos lesz mert húz le a szemem v nemtudom hogy fogalmazzak. Amugy ma elsore hagytam hogy beszippantson az az erzet mert eddig inkabb feszulten kuzdottem ellene h kitudjam nyitni a szememet.. most is de nem sikerult es vegul elnyelt az egesz.. es akkor kileptem a testembol pár mp ig
2022. aug. 5. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!