Mit jelent az a alvásparalízis?
Figyelt kérdés
Mit látni akkor? Hogy kell ezt elképzelni?
Nektek volt már, ha igen akkor mi történt az olyan álmotokban pontosan?
2021. nov. 2. 22:23
1/3 anonim válasza:
Olyankor épp az alvás és az ébrenlét határán vagy. A tudatod már úgy gondolja, hogy ébren vagy, de a mozdulataid még blokkolva vannak. Vagyis felülnél, vagy mozgatnád a karodat, de egyszerűen nem működik a tested. Mivel még félig alszol, ezért az agyad ezt azzal magyarázza, hogy mondjuk egy démon ül a mellkasodon, vagy más hasonló dologgal.
Rohadtul ijesztő, amikor épp benne vagy.
3/3 Waff válasza:
Nekem régebben sűrűn volt. Kb ahogy az első írta, van hogy csak nézel ki a fejedböl mint hal a szatyorba, nem bírsz megmozdulni, de volt hogy borzalmas dolgokat láttam, gonosz lényeket, de volt hogy az egyik haverom nemsokkal azelőtt elhunyt anyukáját láttam magam felett, és mondani akart valamit, szürke felhőként gomolygott az ágyam felett...szóval ilyesmik, nagyon rossz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!