Egy párnál egymást követően ugyan olyan alvásparalízis véletlen lehet?
Figyelt kérdés
A párom elmesélte, hogy furcsa dolog történt vele hétfő éjszaka, az elmondottak alapján alvásparalízis (lánccsörgést hallott, fényt látott, és csak a szemgolyóját tudta mozgatni, majd felébredt) Ő sosem emlékszik az álmaira, így nem tudta ezt hova tenni. Velem többször is volt már ilyen, nem ijedtem meg. Tegnap éjszaka velem is ez történt, álmodtam, álmomban felkapcsoltam a villanyt, de nem lett világosabb, a következő kép, hogy fekszem az ágyban, furcsa érzes jön rám, én is láttam egy kis fényt, hozzá mintha zongorán játszott volna valaki, de csak pár másodpercig, utána már tudtam mozogni.2021. nov. 3. 08:19
1/1 anonim válasza:
Szia. A lánccsörgés régi bűnt jelent, a zongora időpocsékolást. Ez a két álom azt jelenti hogy a kapcsolatotok hamarosan véget ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!