Mit üzenhetnek az alábbi álmok?
Sokszor álmodom házasként az alábbiakat:
Idegen lányokkal / nőkkel ismerkedem meg, és érzem a másik fél felől is a szimpátiát, van hogy akár csak puszira, csókra vagy többre is sor kerülne, de mindig ránézek a kezemre, és bennem van a gátlás hogy de én házas vagyok, nem lehet, nem szabad, pedig érzem hogy szeretném, és sokszor mondhatni hogy az idegen nő iránt még akár szerelmet vagy csak erős vonzalmat is, de érzek.
Most éjjel is azt álmodtam, és még haza is akartam kísérni a hölgyeményt, de rájöttem hogy gyűrűm van, és indulnom kell mert nem fogok odaérni a célomhoz. Autóval voltam, beugrottam egy pihenőhelyre. Szökőévente egyszer vezetek autópályán hozzátenném.
Ebből a szempontból nagyon rossz volt a tinikorom, nem "csajoztam", nem voltak barátnőim.
Nyilván feleségemnek ezeket nem említem meg, pszichológushoz meg ha mennék, csak vagy 8-10 alkalom után tud (vagy akar) eredményt mondani... Azt meg győzzem pénztárcával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!