Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit üzenhetnek az alábbi álmok?

Mit üzenhetnek az alábbi álmok?

Figyelt kérdés

Sokszor álmodom házasként az alábbiakat:

Idegen lányokkal / nőkkel ismerkedem meg, és érzem a másik fél felől is a szimpátiát, van hogy akár csak puszira, csókra vagy többre is sor kerülne, de mindig ránézek a kezemre, és bennem van a gátlás hogy de én házas vagyok, nem lehet, nem szabad, pedig érzem hogy szeretném, és sokszor mondhatni hogy az idegen nő iránt még akár szerelmet vagy csak erős vonzalmat is, de érzek.

Most éjjel is azt álmodtam, és még haza is akartam kísérni a hölgyeményt, de rájöttem hogy gyűrűm van, és indulnom kell mert nem fogok odaérni a célomhoz. Autóval voltam, beugrottam egy pihenőhelyre. Szökőévente egyszer vezetek autópályán hozzátenném.

Ebből a szempontból nagyon rossz volt a tinikorom, nem "csajoztam", nem voltak barátnőim.

Nyilván feleségemnek ezeket nem említem meg, pszichológushoz meg ha mennék, csak vagy 8-10 alkalom után tud (vagy akar) eredményt mondani... Azt meg győzzem pénztárcával.

2021. nov. 3. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezek az álmok csupán a belső érzéseid vagy gondolataid kivetülései. Nem hiszem, hogy különösebb üzenetet közvetítenének. Természetesen ez csak az én személyes véleményem. Mások esetleg pontosabb magyarázattal tudnának szolgálni.
2021. nov. 3. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:
55%
Én lassan egy éve kb minden álmomba du*ok, de nem kaptam rá választ mért.
2021. nov. 3. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A megcsalást azt néztem mit jelent, egyértelműen értelmi hiány miatt alakul ki az álom, na de mi van akkor ha álmában nem mer az ember lépni, tehát még álmában sem tud kiteljesedni...?
2021. nov. 3. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Saját tapasztalatból mondom, hogy álomban a megcsalás nem feltétlen azt jeleni, hogy rossz a kapcsolat, hanem arra is utalhat, hogy nem akarod elveszíteni, meg ugye nem feltétlen van párod az álomvilágban, mindenesetre nekem kapcsolatba kb a legrosszabb álmom volt olyan szinten hogy bnőm elmondása szerint lefutottam az ágyról xd
2021. nov. 3. 15:14
 5/6 A kérdező kommentje:
De álmomban világosan tudom hogy mire fel mondom hogy nem lehet, nem szabad. A való élet keveredik bele az álomba, és mint írtam kérdésemben, vágynék rá. Hozzátenném, most éjjel is hasonló álmom volt...
2021. nov. 4. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az elfojtott érzéseid jelennek meg. Az, hogy házas vagy, elkötelezettséggel és lemondással jár, a megcsalás tiltott dolog. Ez valószínűleg frusztrál téged, a múltad miatt is, mert nem sok lánnyal voltál együtt. Lehet, hogy hűséget fogadtál, és tényleg hűséges is vagy, viszont attól még benne van a pakliban, hogy vonzódsz más nőkhöz, és vágysz a szerelem érzésére. Ez az ellentét jelenik meg frusztráció formájában, mert bármennyire is akarsz megfelelni a másiknak, attól még benned lesz ez az érzés.
2021. nov. 4. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!