Üzenhetnek nekem természetfeletti lények úgy, hogy több ezer zenét beteszek egy lejátszóprogramba, és véletlenszerű lejátszásra kapcsolom, miáltal észrevétlenül belepiszkálhatnak egy másik dimenzióból?
Figyelt kérdés
2020. máj. 25. 21:10
1/8 anonim válasza:
Hogyne! Ajánlom azokat a számokat azoktól az előadóktól,akikről terjengett,hogy eladták a lelküket a sikerért vagy az illuminati tagjai. Egy gyors google és kapsz egy egész conspiracy listát. Ha azokat egyidőben lejátszod még Lucifer is megjelenik a szobádban,nemhogy az űrlények.
2/8 anonim válasza:
Úgy van! De óvatossan mert elvihetnek egy úrhajóra miközben alszol és mikor felkelsz egy parabollantennát dugnak a........ szóval ja :)
-Kanál
3/8 anonim válasza:
Ha bead 69-szer egymás után Allstar-t az valószínűleg Shrek lesz.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem poénból kérdeztem.
2020. máj. 26. 12:33
5/8 anonim válasza:
Ha nem poénból kérdezted,akkor a rövid válasz: Nem. Ha léteznek is természetfeletti lények,nem erre fogják az idejüket pazarolni.
7/8 anonim válasza:
Véletlenszerű lejátszás esetén honnan tudod, hogy a sorrend a lejátszóprogram-generálta álvéletlen sorozat, vagy az ismeretlenek belepiszkálásának eredménye?
8/8 A kérdező kommentje:
Onnan tudom, Heteske, hogyha egymás után több olyan dal kerül sorra, ami hasonló dolgot üzen a címében vagy a szövegében.
2020. jún. 1. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!