Halott szeretteink hogyan üzenhetnek nekünk? Miért teszik, ha teszik?
Figyelt kérdés
Bevallom, nagyon szkeptikus voltam ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, viszont volt egy nagyon jó barátom, aki hitt abban, hogy a halál után van valami, lehet onnét üzenni, és mindenáron meg akart engem erről győzni. Szerelmes is volt belém, de mindig elutasítottam. Sajnos néhány napja meghalt, itt kezdődtek a dolgok. Egyik nap egy ismerősömmel sétáltunk és szóba került valahogy a kettőnk(én és az elhunyt barátom) közös hobbija. Egy élelmiszerboltban voltunk, és mikor kimondtam, hogy mit csináltunk együtt, ez az ismerősöm oldalra nézett, és mellette, egy kacatokkal téli állványon ott lógtak a hobbihoz való dolgok. Jó, gondoltam, szerencse, véletlen. A barátommal még régen arról is sokat beszélgettünk, hogy öregnek érzem magam. Aztán nemrég vettem egy öngyújtót és ahogy megfordítottam, meg láttam rajta a feliratot, hogy "maradj fiatal" - mindig ezt mondta nekem, hogy lélekben fiatalnak kell maradni. Aztán régen, már több éve sokat bolondoztunk együtt, táncoltunk is, és ő akkor berakott váratlanul egy lassú számot. Én nem ismertem, se a címét, semmit, de tegnap bejött a szám a telefonomba. Viaskodom magammal, ugye csak bemagyarázom ezeket, mert annyira hiányzik? Van itt olyan, akivel történtek hasonlók, hogy pont úgy, pont akkor "kapott üzenetet", amikor szóba került az elveszített személy, olyan csak rá jellemző dolgokat? Kíváncsi vagyok, tapasztalatokra.2021. aug. 13. 00:33
1/3 anonim válasza:
nekem álomban, elbúcsúzott.
a másik tanácsot adott, inkább múltba tekintésnek mondanám, láttam, hogy ő hogyan reagált egy az enyémhez hasonló szituációra.
elmeséltem szüleimnek és kiderült, hogy bizonyos pontokban megegyezett az álomban látottakéval.
3/3 anonim válasza:
Igen volt.:) de nem csak holt, hanem élő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!