Hogyan lehetséges, hogy a feleségemmel az éjjel ugyanazt álmodtuk?
Furcsa álmom volt. Álmomban felkeltem és láttam, hogy a feleségem ébren van. A tükörnél állt és csak bámult. Úgy tűnt, valami nagyon sötét színű hálóinget visel, a haja le volt eresztve. A nevén szólítottam, hogy mit csinálsz? Nem felelt, majd néhány másodperc múlva némán megfordult és visszamászott az ágyra. Leült a szélére és nem szólt semmit. Folyton azt kérdeztem tőle, mit csinálsz? miért vagy fent ilyen későn? Egy idő után azt mondta, hogy menjek vissza aludni. Azonnal elaludtam.
Aztán újra felébredtem. Ezúttal azt láttam, hogy a nejem kószál a házban, nem csinál semmit, csak járkál ide-oda. Aztán megint elaludtam. Harmadszor, amikor kinyitottam a szemem, láttam, hogy a feleségem lebeg felettem, bámul és mosolyog. Ezután felébredtem és láttam, hogy a nejem mellettem alszik, megnyugodtam, hogy csak rosszat álmodtam. Ittam egy korty vizet és visszaaludtam.
Reggel felkeltünk és gondoltam, elmesélem neki az álmomat. Mielőtt még belefogtam volna, nevetve megjegyezte, hogy milyen fura álma volt az éjjel, látta, hogy a tükör mellett állok, céltalanul barangolok a házban és lebegek felette.
Nem tudtam, hogy mit reagáljak, végül jobbnak láttam, ha egyelőre nem mondom el neki az álmomat, mivel nagyon fogékony az ilyen dolgokra. Már korábban is történt olyan dolog a házban, ahol lakunk, amibe ő többet lát bele, mint én. Egyelőre próbálok valami magyarázatot találni a történtekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!