Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi volt a legrosszabb rémálmotok?

Mi volt a legrosszabb rémálmotok?

Figyelt kérdés
Részletesen is érdekel

2021. aug. 17. 10:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
63%
Nekem nem maga az álom volt igazából a rossz, nem azért szörnyülködtem el rajta... hanem azon, hogy az álmomban egy olyan ismerősöm volt a főgonosz, aki egy tündér a való életben, és dühös voltam magamra, amiért álmomban gonosznak láttam, vagy legalábbis ijesztő volt.
2021. aug. 18. 19:33
 12/18 anonim ***** válasza:
53%

Kisgyerek koromban nagyon szerettem Teletubbies c. (akkoriban még modern) televíziós rajzfilm sorozatot. Abban szerepelt egy porszívó, aki szinte minden alkalomkor szerepelt az álmaimban, már rettegtem tőle. Az álmaimban mindig az volt, hogy a porszívó megtalál bizonyos helyeken (ahol jól érzem magamat) és fel akart engem szívni az ormányával, sokszor belekerültem a porzsákba is, ahol fuldokoltam, azután felébredtem.

Jó, ez most hülyén hangzik, de gyerekként elég élénk volt a fantáziám. :D

Egyébként ki volt az az őrült, aki kitalálta ezt a karaktert?

(Link a porszívóról: [link] )

Egy idő után elkezdtem félni a mesétől. A mai napig is, felnőttként olykor-olykor előbukkan ez a karakter az álmaimban, de annyira nem jellemző.

2021. aug. 18. 22:44
 13/18 anonim ***** válasza:

Első év gimiben az osztálykiránduláson álmodtam nagyon rosszat. Akkoriban sokat piszkáltak, sokszor éltem át bullyingot.

Álmomban az oszt.társam rámutatott egy lécre, ami azt sugallta, hogy nem vagyok elég jó. Nem vagyok megfelelő nekik...

2021. okt. 19. 12:59
 14/18 anonim ***** válasza:
53%

Álmomban a néhai nagymamámból kettőt láttam.

Az "egyik mamám" bottal elkezdte verni a másikat.

Ledermedtem álmomban, amikor a verést láttam. Iszonyúan féltem, amikor felkeltem, már izzadt voltam. Kirázott a hideg.

2021. okt. 19. 13:26
 15/18 anonim ***** válasza:
67%
Egy időben kifejezetten hosszúakat álmodtam, ráadásul ijesztőeket. Olyan volt, mintha másfél órás, egész horrorfilmeket álmodtam volna éjjel, rémisztő szörnyekkel és vérfagyasztó jelenetekkel. Én annyinak éreztem legalábbis.
2021. okt. 19. 17:08
 16/18 anonim ***** válasza:
2021. nov. 17. 00:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Általános iskolában többször is álmodtam olyat, hogy verekedek osztálytársakkal, amikor sok problémám volt a bullyinggal
2023. nov. 20. 13:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Nagyon furcsa hülyeséget álmodtam évekkel ezelőtt.

Egy nő testéből kirobbant egy óriási csáprágós rovar. Biztos megártott nekem az alien és egy másik horrorfilm

febr. 11. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!