Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Apu felpofozta a totyogó...

Apu felpofozta a totyogó öcsémet, mit jelent?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam az éjjel, hogy még gyerekek vagyunk, a tesom épp csak totyogós, és apu teljes erőből bever neki egyet ő pedig az ütéstől elesik.

Én felveszem, és a szívem szakad meg érte.

Egyébként mindketten felnőttek vagyunk, és apu soha nem bàntott egyikünket sem.

Mi a francot jelenthet ez?

Miota felébrendtem ezen jár az agyam.

2021. jún. 20. 12:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bocsánat, de szerintem nem kéne az álmokban megjelenő dolgokat ennyire egzaktnak venni. Pl. fog vesztés-halál.
2021. jún. 21. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az álomelemzés tényleg egy működő, tudományos dolog lehet, de nem úgy, ahogy te gondolod, hogy az álomból következtetsz a jövőre, ez abszurd. Hanem inkább az álomban előjön a tudattalanod, és a szimbólumokat főként te érted. Tehát ha mondjuk Debrecenben vagy az álmodban, ez nem azt jelenti, hogy oda fogsz hamarosan elutazni (kivéve persze, ha már régóta készülsz rá, és intenzíven foglalkozol is vele gondolatban), hanem inkább, hogy ébren ért valami inger, amit az agyad összeköt Debrecennel, mondjuk tegnap valakivel beszéltél, akiről tudod, hogy ott született. Ez persze egy teljesen triviális példa, a szimbólumaid ennél sokkal bonyolultabbak is lehetnek, mint a kérdésben felvázolt álmodban. Mit mond neked az álom? Milyen helyzetre emlékeztet? Milyen érzelmeket éltél át közben... Neked kell tudnod.
2021. jún. 21. 15:44
 13/14 A kérdező kommentje:

A fog-halál az álmoskönyben szerepel.

Nem én következtettem ki.

Szép estét mindenkinek.

2021. jún. 21. 15:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen van ilyen az álmoskönyvben, de olyan is van hogy felrúgni egy kisgyereket???? Ne már.
2021. jún. 22. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!