Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Apu felpofozta a totyogó...

Apu felpofozta a totyogó öcsémet, mit jelent?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam az éjjel, hogy még gyerekek vagyunk, a tesom épp csak totyogós, és apu teljes erőből bever neki egyet ő pedig az ütéstől elesik.

Én felveszem, és a szívem szakad meg érte.

Egyébként mindketten felnőttek vagyunk, és apu soha nem bàntott egyikünket sem.

Mi a francot jelenthet ez?

Miota felébrendtem ezen jár az agyam.

2021. jún. 20. 12:20
1 2
 1/14 anonim válasza:
73%
Lehet igaz volt és emlék kép. Egy pofon nem egyenlő a veressel. Nem tudom van e gyereked, de egy idő után mindenki türelme elfogy, ha csak egyszer is, de biztos van rá példa mindenkinél.
2021. jún. 20. 12:48
 2/14 A kérdező kommentje:

Ez nem egy olyan pofon volt, ez olyan volt mint amikor fét felnőtt bunyózik, és telibe feri valaki a másik arcát ököllel.

Megegyszer mondom, soha nem kaptunk aputól, soha

2021. jún. 20. 13:00
 3/14 anonim ***** válasza:
Vannak olyan álmok amiknek nincs jelentésük. Lehet az előtt álmodtál valami félepmeteset amit elfelejtettél, és így a 2 egybe kapcsolodott. Megeshet, ha már az előző álom meghozza a hangulatot hozzá.
2021. jún. 20. 15:13
 4/14 anonim ***** válasza:
Tudat alatt félsz apádtól
2021. jún. 20. 15:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj vele, sok hülyeséget álmodik az ember.
2021. jún. 20. 16:50
 6/14 anonim ***** válasza:
Bármit jelenthet. Lehet az is, hogy valakiben mostanában nagyot csalódtál, pont akkorát, mint amit az jelentene, ha apád így megverte volna a védekezésre képtelen öcsédet. Vagy az is lehet, hogy összezabáltál mindent este. Vagy bármit.
2021. jún. 20. 17:14
 7/14 A kérdező kommentje:

4

Ez biztos nem igaz. Soha nem féltem tőle, sosem adott okott egyikünknek sem, mellesleg 30 éves vagyok.

Köszi mindenkinek

2021. jún. 20. 17:29
 8/14 anonim ***** válasza:
Azért elég erősen tiltakozol, de ezt te tudod. A félelem a szülőktől gyerekkorban nagyon gyakori. Van, hogy csak szóban ér egyszer-egyszer erőszak, de én úgy vettem észre, az emberek hajlamosak egymásra erőt kifejteni, manipulálni. Gyerekeket főleg könnyű. Rengeteg érzelem lehet bennünk, akár félreértések vagy egyszeri esetek alapján is. Illetve, nem csak a verés az erőszak.jelenti.
2021. jún. 20. 20:41
 9/14 anonim ***** válasza:
Én szerintem félsz, hogy felborul az életedben a harmónia, kiegyensúlyozottság amit a családi háttér ad, és jön egy pofon ugye ami elképzelhetetlen. Szerintem. De nem biztos. Ezt neked jobban kell tudni.
2021. jún. 21. 13:46
 10/14 A kérdező kommentje:

Hát köszi mindenkinek, de okosabb nem lettem, olyanra gonsoltam mint pl fog elvesztése-halál, ilyen dolgokra lettem volna kíváncsi.

9

Valószínűleg ez sem, 5 éve egyedül élek 2000kmre Magyarországtól és a családtól

2021. jún. 21. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!