Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mik voltak eddig a legfurább...

Mik voltak eddig a legfurább álmaitok?

Figyelt kérdés

Ami nem hétköznapi.

Pl. nekem volt egy olyan, amiben egy férfi voltam, és több évtized telt el pár villanás alatt, éreztem ahogy egyre jobban kuszálódik össze minden és ahogy változok ezalatt az idő alatt és értékelem át a dolgokat.

Volt olyan álmom, amiben telekinézis képességem volt, és gondolattal mozgattam mindent, úgy nyitottam ki a kilincset, és csavaros mozgatásra is képes voltam :D

És még egy utolsó, egy táborban odajött hozzám egy tanár, és mondta, hogy én egy álomban vagyok, és megtanít engem tudatosan álmodni.

Ti álmodtatok már ilyen furákat?

2021. febr. 25. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Elélveztem álmomban. Talán ez.
2021. febr. 25. 20:22
 2/3 kretens ***** válasza:
Nekem gyerekkoromban voltak visszatérő álmaim.Nem volt kellemes.Az egyik egy átlagos arc de ijesztő szempárral amiből gyűlölet sugárzott.Ez több álmomban is előjött és mindig úgy ébredtem hogy majd kiugrott a szivem a helyéről úgy vert.Nos ez 5-8 éves koromig gyakran előfordult pedig semmi csúnya filmet nem néztem ennyi idős koromban.Egyszercsak idősebb koromban is visszatért de kivételesen nem kezdtem el félni hanem kezdtem hergelni magam álmomban.Azt mondtam neki hogy a fizikai testem megölheted de a lelkemtől nem fogsz megszabaduli és üldözni foglak örökké.Azóta ez a rémalak soha nem tért vissza álmaimban.
2021. febr. 25. 23:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Tiniként nem (sem :))) voltam népszerű a lányok közt. Mégis - vagy talán épp ezért - párszor azt álmodtam, hogy odajött hozzám a suliban az a lány, aki nekem nagyon tetszett, megölelt, megpuszilt, és mikor megkérdeztem, hogy ezt most miért kaptam, azt súgta a fülembe, hogy azért, mert szeret.

Utána nagyon rossz volt felébredni.

2021. febr. 26. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!