Én a múltkor azt álmodtam, hogy vissza mentem az időbe és a születésem évébe csöppentem felnőttként.
Nemrég meg azt, hogy eljött a világvége és csak a kiválasztott emberek (akik jót tettek az életben) juthattak fel egy másik dimenzióba egy felvonón keresztül és azok közül is csak az, aki oda tudott érni. Majd újabb nehézségek jöttek és csak azok maradtak életben, akik erősek tudtak maradni, majd szépen lassan megszűnt eltőttünk a föld és egy “újabb” földön folytathattuk az életünket, akik mentséget kaptunk, ami teljesen ugyan olyan volt mint az előző, csak tiszta lappal kezdődött minden.
A Tesco üzletsoron sétáltam, amikor hatalmas káosz keletkezett.
Mindenki ordított, hatalmas robbanások, én is elrepültem.
Amikor felnéztem azt láttam, hogy szalad mindenki mindenhová és hatalmas Slider kapuk nyílnak meg, amin maszkos katonák (mint a Half Life)jönnek át és kezdenek irtani mindenkit.
Köztük engem is.
Nagyon brutál vt.
2020. jún. 30. 15:55
2/6 anonim válasza:
Nekem nyár elején volt egy nagyon furcsa álmom. Egy boltban voltunk, ahol egy nagy üvegfal mögött hatalmas, 6-8 m magas tatuk voltak, és gusztustalan szőrcsomók lógtak róluk. Mellettük vettem egy adag nyers húst, ami tele volt bogarakkal, és nyersen, bogarasan ettem meg. Aztán továbbmentünk, és a bolt egyik sarkában kék fény égett, ott alig kaptam levegőt. Végül pedig egy olyan része is volt a boltnak, ahol élő horgászhalakat árultak fogyasztási célra, és kiderült, hogy a fogyasztásra való élő horgászhalak sokkal olcsóbbak az akvarisztikai célra valóknál. Nagyon akartam venni egyet, de sajnos nem vettünk. A pénztárnál pedig még gúnyolódtak is velem valami miatt.
2020. jún. 30. 15:55
3/6 A kérdező kommentje:
Hú első az igen jó akciódús álom volt akkor 😁 második ezen jót nevettem, hihetetlen miket képez a tudatalattink 😅
2020. jún. 30. 18:58
4/6 anonim válasza:
Volt pár figyelmeztető álmom, ami rossz dologra figyelmeztetett, de nem pont arra, ami de össze tudtam kötni, hogy mi lehet az.
2020. jún. 30. 20:55
5/6 anonim válasza:
Nemrég azt álmodtam, hogy egy házon belül található lépcsőn állok, ami egy nyitott konyhára nèzett, ahol egyből szemben egy tűzhelyen egy lefedett fazék volt. Az egész ház lángokban állt kivéve a konyhát.Valamiért az volt a gondolatom, hogy a fazék volt a tűz okozója és mielőtt a lángok elnyeltek engem, amik szorosan körbevettek a középső ujjamat büszkén a fazéknak bemutattam és úgy haltam meg.Amikor felkeltem sírtam a röhögèstől, hogy milyen büszkén pusztultam el álmomban. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!