Gyakran álmodom azt, legtöbbször akkor mikor sokat gondolok rá le fekvés előtt, hogy álmomban anyukám fel ébred a halálából (7 hónapja halt meg és hamvasztva lett) ez mindig ugyan azon a helyen van egy mező amin van egy régi fából készült francia ágy, mellette egy hosszú utca és egy félig látható ház, nem is tudom miért látom csak alig. Mindig úgy kezdődik, hogy mellettem a mezőn a lányom egy másik ágyon fekszik, és én ülök anyukám hullája mellett várva, hogy fel ébred. Egyszer csak el kezd rángatózni és fel ébred. Ilyenkor össze nem illő mondatokban beszél kB érthetetlen és legtöbbször a lányomat próbálja bántani ez általában úgy zajlik, hogy oda megy hozzá beszél hülyeségeket és a legtöbbször bántani próbálja ma pl ki akarta nyomni a szemét. Mire mérges lettem és azt kívántam, hogy inkább feküdjön vissza. Én ezt nem értem sose bántotta a lányom, de a vissza térő álom már kezd nagyon zavaró lenni. Mitől álmodom ezeket?
Vannak ilyen visszatérő álmok. Nekem apukám halt meg még 2016-ba és azóta többször is álmodtam olyat hogy visszajött a halálból. Ez azért van mert az agy a gyászt így próbálja feldolgozni. Mostmár így lassan 5 év után ritkán álmodok vele de az elején nagyon gyakran volt vele álmom. Lehet hogy volt anyukád és a lányod közt kisebb konfliktus nem nagy dologra gondolok de pl párszor össze vesztek és ez tudat alatt megmaradt benned és azért jön ki álom formájában. Sztem idővel el fognak múlni ezek az álmok. Nekem is az idő segített
2021. febr. 11. 10:33
2/2 anonim válasza:
Békés természetű vagy(egy mező) és kellemetlen számodra(régi) ha nagyon nincs mit tenned(franciaágy), ha nem segíthetsz valakinek(fából készült) és csak úgy éled az életed(mellette egy hosszú utca). Ilyenkor nem érzed magad embernek(félig látható ház).
Mindig úgy kezdődik, hogy békésen elvagy(mezőn) gondoskodsz a lányodról, hogy ne kelljen neki semmivel törődnie(másik ágyon fekszik) és te beletörődve(ülök) anyukád emlékét élteted(hullája mellett) unatkozva(várva), mert nem ad neked munkát, feladatot(fel ébred). Ezért fenyegetést érzel(rángatózni) anyukáddal kapcsolatban, hogy elmulasztottál valamit(fel ébred). És meg fog haragudni(ilyenkor össze nem illő mondatokban beszél). És a lányodat fogja hibáztatni(próbálja bántani). Mert anyukád helyet csak a lányoddal törődsz(oda megy hozzá). Felháborodik azon(beszél hülyeségeket), hogy lusta, tehetetlen(bántani próbálja). Azt akarja(ki akarta nyomni), hogy ne teljesítsd a kívánságait(szemét). Ez mindig is mérgesített téged és örülsz neki(kívántam), hogy már nem él(inkább feküdjön vissza).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!