Hogyan legyenek rémálmaim?
Figyelt kérdés
Kategória nem tudom mennyire jó, mert nem egészen ilyen ezoterikus megoldást keresek, mert nem hiszek benne. Na mindegy nem találtam jobb kategóriát. Hogy tudnám megoldani, hogy mindig rémálmaim legyenek? Tudom ott a tudatos álmodás, de azt nem szeretem, mert tudatos álmodás közben, nem tudnak az érzelmein úgy előtörni, nem érzek olyan erős félelmet. Legalábbis ezt tapasztaltam. Mivel lehet még előidézni? Nagyobb stressz, csak az is hogyan? Nem nagyon vagyok a stresszes típus. Evést is próbáltam alvás előtt, de nem lett tőle. Drog az kiesik, azt ne írjátok. Szóval nem tudom, van még valami? Vagy ha ezek nem használnak, akkor nem tudok rémálmot előidézni?2021. jan. 28. 14:03
1/2 anonim válasza:
Tán nem szeretsz kipihent lenni?
2/2 anonim válasza:
Milyen neked egy rémálom? Írsz példát, hogy mi az amit szeretnél? Vagy ami tetszett? Csak kíváncsiságból kérdem.
Amúgy nekem szinte minden nap vannak, itt a recept: érzelmek teljes elfojtása, fájdalom okozása magadnak, és folyamatosan beteg/horrorisztikus dolgokon való járatása az agyadnak napközben.
Nekem ezek hatására megjöttek a rémálmok. Bár félelmet csak a harmadukban érzek, így is.
De ha csak dinók elől akarsz futni, akkor felesleges szopatni magad lelkileg... Max gondolj rá te is sokat, meg nézz ilyen filmeket. Ne a félelem miatt, hanem, hogy az agyad átvegye ezeket az elemeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!