Mindig azt álmodom,hogy leguggolok de nem tudok felállni,ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Reggelre azt álmodtam,hogy lehajoltam egy százforintosért és nem tudtam felállni,érzem álmomban azt az érzést,hogy olyan nehéz felállni,buszra akartam szállni de alig birtam és ez már vagy 3 adszorra történik (álmomban) mit jelenthet?2020. nov. 23. 09:52
1/3 anonim válasza:
Tehetetlen vagy. Nem tudod mit tegyél, hogyan tegyél. Az álom egy megnyilvánulás, ami szerint egy nap a legbizarrabb jelre sem mozdítod válladat és elhalad feletted a világ. Egy végzetképet láttál.
Alfindra: Álombeli mozdulatlanság. 2: 14-19, 221
3/3 anonim válasza:
Tisztelettel fordultál(lehajoltam) egy bölcselet(százforintos) felé, ami mindent feje tetejére állított(100). Amit próbálsz elutasítani(nem tudtam felállni, guggolok). Nincs értelme a küzdelemnek(olyan nehéz felállni), a haverokkal(buszra) is nehézkes, bizonytalan a kapcsolatot tartani(szállni, de alig bírtam). És nem tudod túl tenni magad rajta(3-adszorra álmodod).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!