Mit jelent ha egy ember sokszor feltunik az almomban?
Figyelt kérdés
Ez az ember mellesleg sokat jelentett nekem régen, talan valamifele szerelem is volt de ennek mar vagy 5 eve ugyhogy ilyen teren mar nem igazan erdekel.
Az elmult 2 honapban viszont legalabb 6-7 alkalommal volt benne az almomban, amik nem is rola szoltak csak ő mindig elsétal mellettem, vagy villamosos jelenetnél latom, hogy ott ül.
Sokszor ki is mondom a nevet, h ott van x y
Csak azt nem ertem miert lehet ez?
2020. nov. 11. 13:45
1/4 anonim válasza:
Nem biztos, hogy tényleg vége van a szerelemnek, valamiért biztos a gondolatodban van még mindig.
2/4 anonim válasza:
Valami feladatok van még egymással.
3/4 anonim válasza:
Az álom az a tudatalattid, a lelked. az egód meg az elméd. De az egó hamisabb ha nincs kitisztítva.
4/4 anonim válasza:
Az elmúlt 2 hónapban gyakran gondolsz az emberre valami más dologgal kapcsolatban(amik nem is róla szóltak). Csak úgy bevillan(elsétál) ahogy éled az életed(mellettem), vagy hasonlóan cselekszel(villamosos jelenetnél), mint ahogy ő elvárná(ott ül).
Sokszor utalsz is rá(ki is mondom a nevet, h ott van x y).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!