Lehet hogy furcsa kérdés, megérezheti az ember a halált? Gondolok itt arra hogy..
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy mielőtt meghalt volna valaki,vagy akár egy kiskedvenc, egy bizonyos dologgal vagy állattal álmodtatok, vagy láttatok a valóságban, és ez a dolog vagy állat mindig megjelenik álomban vagy a valóságban?2020. nov. 1. 13:05
3/9 anonim válasza:
Hát, nekem volt màr ilyen 2x, de lehet csak belebeszélés, egy osztálytársamról álmodtam, hogy eltemettük, bár az álmomban terhes is volt, ez volt valahogy júniusban és agusztusban meghalt autóbalesetben. Egy másik ismerősöm testvérét így személyesen nem ismertem, csak mesélt róla az illető és róla 2x álmodtam azt, hogy valami baleset éri, igaz, nem halt bele egyszersem, de később a való életben elütötte egy kocsi és meghalt. Egy munkatársam még egyik pénteken mondta, hogy foggal álmodott(a fog halált jelent az álomban) és jóban van egy családdal(baráti társaság) és az ő fiúk elhunyt autóbalesetben. Illetve egyszer volt olyan, hogy nagyon nagyon feszült voltam egész nap, a munkahelyen is észrevették, aztán mikor hazaértem anyukámnak elment a látása(leszakadt a retinája), utána mondták, hogy valószínűleg ezt érezhettem meg.
4/9 anonim válasza:
4-szer álmodtam halállal, 3-szor bejött, egyszer "csak" 3 hónapra kórházba került az illető. Szóval szerintem igen
Van ilyen.
5/9 anonim válasza:
6 hónapos voltam mikor már kezdett nőni a pocakom és a kisfiam az apjával aludt(egy ágyon csak magához ölelte) a gyerek csak szundikendővel vagy textilpelenkával alszik én minden egyes nap hajnalban felébresztettem a párom hogy ne hagyja már a gyereknél a pelust mert megfullad de ezt eljátszottam egy este vagy 3-4x ha aludtam kicsit felészleltem mindig a gyereket néztem hogy kap e levegőt, halál félelmem volt. 2 naposan meghalt a második gyermekünk....vissza gondolva éreztem valami nagyon roszat és féltem hogy meghal a fiam... Azóta hiszek ebben
6/9 anonim válasza:
Van, én is megéreztem apukámét. Másnap pedig jött a telefon...
9/9 anonim válasza:
lehet véletlen is, de nekünk már annyira nincs jó megérzésünk, mint az állatoknak.
bár én anno megéreztem bizonyos hozzátartozó(i)m halálát... de utána is szoktam álmodni felőlük, miután meghaltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!