Furcsa álom. Mi lehet ez?
Nem volt nyomasztó, inkább csak fura.
Az első felében repültem, a karjaimmal verdesve. Asszem hazafelé menet voltam, de nem a szokásos út volt, hanem sokkal szebb.
Mindenéle magas épület tetején pihentem meg, mint a pesti társasházak, meg gyönyörű régi üvegházak is voltak.
A végén elfáradtam és vártam a buszt, meg megpróbáltam stoppolni, de az összes többi buszra váró körém állt, így nem állt meg senki.
Végre aztán elvitte őket egy bob vagy szánkó szerűség, én meg bementem egy házba.
Találtam egy csomó titkos ajtót, amiken keresztül eljutottam egy furcsa barlang szerű szobába.
Mindenen valami fura cseolppkő réteg volt ami mart, valami sav kikristályosodása lehetett.
Itt egy pár tudós volt, meg egy csapat dínó szerű alig tollas madár, amik adtak nekem egy csomó levelet. Sárga, zöld és fekete papíron, színes borítékban. Nem voltak megcímezve, inkább mint a kínai szerencsesütik olyasmi.
Innen egy ajtón át kimásztam egy étterem vagy egyetemi előadóterem szerű helyre. Itt találkoztam a barátaimmal, és adtam nekik egy-egy levelet.
Kinn az utca fura volt, az egyik oldalt viktoriánus Anglia, a másikon meg asszem Prága volt.
Nagyon féltem hogy túl rövid a térdig érő szoknyám és hogy a piros kabátom nem illik a gyászruhámhoz (fekete ruha, kb térd fölöttig érő)
Elindultunk az angol oldal felé, és elkezdtünk kõvetni egy gondola-villamos szerű dolgot. Mindenki aki rajta ült, szépiaszínű volt de mozgott, 3Dben.
Felültem a vonatrra, és átvitt több koron, barokk, koraközépkor, ilyesmik. Az emberek a vonaton is változtak, beszéltek hozzám.
Aztán eljutottunk egy tóhoz, ahol beleugrottam a vízbe, ahol igyekeztem bemászni egy csónakba amibe mindenki más átült, de a csónak elment mellettem.
Végre felhúztam magam és beültem a többiek közé. Erre ébredtem fel.
Szerintetek mit jelent ez?
Nem utaztam egy jó ideje, érthrtő okokból. Nem néztem történelmi filmet se...
Olyan fura de szép volt.
Repülni: felülemelkedtél a problémáidon. Ajtó: új út van előtted. Barlang: titok. Levél: nyitott vagy az ismeretlen dolgokra. Városok: érdekes események. Vonat: előre meghatározott életúton haladsz. Tó: nyugodtság, tarts ki az elhatározásaid mellett.
Ez az álom az életutadat jelképezte, és úgy tűnik, minden rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!