Álmomban megöltem egy fehér kutyát. Mit jelent ez?
Üdv^^
19/f
Az álom ott játszódott ahol 7-től 13 éves koromig laktam (ekkor váltak el a szüleim) és kb 10 lehettem az álomban. A bejárati ajtótól jött egy ismeretlen nagy testű, fehér, rövidszőrű, hosszúkás fejű, álló fülű tekintélyt parancsoló kutya a hálószobám felé (az akkori felé). Hírtelen rövid szemezés után (barna szemű volt) megindult felém és én meg egy határozott mozdulattal fejen vágtam egy basball ütővel. Aztán újra, mert még mozgott. Kicsit élveztem is. Majd a véres hóltestét a konyha asztal alá rejtettem, mert az akkor még együtt lévő szülőm/szüleim megérkezett/megérkeztek. Már egy szemeteszsák is volt nálam. Kb itt ébredtem fel mikor kvázi "lebuktam".
Lehet így próbál az agyad megszabadulni a rossz emlékektől (stressz pl). Azzal hogy megölted, megpróbáltál megküzdeni az akkori problémáiddal.
(A kutya szerintem nem jelent semmit, csak az agyad így jelenítette meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!