Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban megöltem egy fehér...

DeMoR kérdése:

Álmomban megöltem egy fehér kutyát. Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

Üdv^^

19/f

Az álom ott játszódott ahol 7-től 13 éves koromig laktam (ekkor váltak el a szüleim) és kb 10 lehettem az álomban. A bejárati ajtótól jött egy ismeretlen nagy testű, fehér, rövidszőrű, hosszúkás fejű, álló fülű tekintélyt parancsoló kutya a hálószobám felé (az akkori felé). Hírtelen rövid szemezés után (barna szemű volt) megindult felém és én meg egy határozott mozdulattal fejen vágtam egy basball ütővel. Aztán újra, mert még mozgott. Kicsit élveztem is. Majd a véres hóltestét a konyha asztal alá rejtettem, mert az akkor még együtt lévő szülőm/szüleim megérkezett/megérkeztek. Már egy szemeteszsák is volt nálam. Kb itt ébredtem fel mikor kvázi "lebuktam".

2020. júl. 2. 18:28
 1/4 anonim válasza:
76%
Ameddig nem visszatérő, addig sztem lehet csak egy bizarr, fura álomként titulálni. Nekem is sok hasonló volt
2020. júl. 3. 01:43
 2/4 anonim válasza:
52%
Ú, na ez elég para :D
2020. júl. 3. 02:47
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Nem akartál te is átesni a vak komondoron
2020. júl. 4. 12:42
 4/4 anonim válasza:
100%

Lehet így próbál az agyad megszabadulni a rossz emlékektől (stressz pl). Azzal hogy megölted, megpróbáltál megküzdeni az akkori problémáiddal.

(A kutya szerintem nem jelent semmit, csak az agyad így jelenítette meg)

2020. szept. 4. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!