Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tényleg lehet ennek köze az...

Tényleg lehet ennek köze az álmokhoz?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon ilyen nem volt, de ma amikor felkeltem 4 álmomra is tisztán emlékeztem. Még mindig megvannak a fejemben a pontos jelenetek, és ezt elmondtam az egyik barátomnak is. Szerinte azért emlékszem, mert szerelmes vagyok, mert valahol olvasta, hogy azok emlékeznek az álmaikra. Szerintem ez nem igaz, de sehol sem találtam rá választ.

2020. júl. 2. 11:55
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem nem. a napokban felmerülő gondolatok, stressz s hasonlók okozhatják. Igaz a szerelem is hasonló, míg ki nem teljesedik. Rágódás évődés, éjt nappallá téve a gondolatok felé terelődnek, de nem csak a szerelem ilyen.

Nekem az a fura ha nincs álmom vagy nem emlékszem rá.

2020. júl. 2. 12:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Általában én is emlékszem rájuk, csak nem ilyen sokra. Szóval max 1-2 álomra, de arra se nagyon tisztán.

Köszönöm a választ :)

2020. júl. 2. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!