Mi ez az álmom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy este volt kb 10óra, a mosdóban vagyok, és mosom a pattanásaim. Épp jövök ki a mosdóból, és látom, hogy egy napszemüveges pasi (látszódik a képernyőn) becsönget. A családom többi tagja a tesóm szobájában van, szólok nekik, hogy becsöngetett egy ember, mindenki csóválta a fejét, aztán az a pasi nagyon sokszor gyorsan megnyomta a csengőt, és mindannyian pánikbaestünk aztán kinyitottam a szemem. Azóta nem merek visszaaludni.2020. aug. 16. 22:32
2/8 anonim válasza:
Fáradt vagy(este) és ideje lazítanod(10 óra). Tisztáznod kell magadban(mosdóban vagyok), hogy a kapcsolati feszültségedet(pattanásaim) orvosolni kell(mosom). Titkon(napszemüveges) vágysz egy pasi érdeklődésére(..becsönget). A családod a tesód életével van elfoglalva(tesóm szobájában van). Ha bejelentenéd(szólok nekik), hogy érdeklődik valaki irántad(becsöngetett egy ember) azt negatívan fogadnák(mindenki csóválta a fejét). Ha elvesztenéd a fejed, hisztiznél emiatt(sokszor gyorsan megnyomta a csengőt) megijednének(pánikba estünk).
3/8 anonim válasza:
# És még 22ezer féleképpen meg lehet magyarázni.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm kettes! Sokat segítettél! 🙂
2020. aug. 24. 15:41
5/8 A kérdező kommentje:
Sokat elgondolkodtatod a válaszod!
2020. aug. 24. 15:43
6/8 A kérdező kommentje:
És ennek az álomnak van valamilyen valóság alapja vagy jelentősége?
2020. aug. 25. 13:35
7/8 anonim válasza:
Aszt jelenti hogy majd egy maffiavezér eljön hozzátok és gyanutlanul elrabol téged és a családodat.
Üdv: 404 Error
8/8 anonim válasza:
Ez zajlik a lelkedben. Az utóbbi időben erre gondoltál a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!