Álmomban meglátogatott egy fontos ember, mi az álom jelentése?
Figyelt kérdés
Egy befolyásos, gazdag, magas pozíciót betöltő miniszterelnök látogatott meg álmomban, viszont az álmoskönyvben az elnökről semmit sem találtam.
Mi az álom jelentése?
2020. szept. 7. 09:33
2/9 anonim válasza:
Valóban nem jelent semmit. Az álmoknak nincs jelentése, főleg univerzális jelentése nincs, ami mindenkire igaz lenne.
3/9 anonim válasza:
Igazuk van az elõttem válaszolóknak, semmi jelentõsége.
4/9 anonim válasza:
Nyersz egy kakaós csuszát pörkölttel május 31-én
5/9 anonim válasza:
Az hogy te vagy a kiválasztott.
6/9 anonim válasza:
Semmi jelentése nincs az álmoknak.
7/9 anonim válasza:
Ha miniszterrel találkozol álmodban, akkor az életedben sikerül elintézni a fontos dolgokat, miután érvényesültél hatáskörödben (a munkádban vagy a családban).
8/9 anonim válasza:
A 7-es válaszoló is csak találgat. Ha könyvből olvasta, és elhiszi, hogy univerzális jelentése van, az még rosszabb.
9/9 anonim válasza:
Szoktál gyakran híradót nézni pl. esténként? Van internettől független televíziókészüléked?
Ha igen a válaszod a feltett két kérdésre, ezek miatt is jelenhetnek meg ilyen álomképek a tudatalattidban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!