Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ki az akinek már volt olyan,...

Ki az akinek már volt olyan, hogy amikor elakart aludni, valaki beszélt a fejében és a nevén szólította? Alvásparalízis ez gondolom.

Figyelt kérdés

2020. nov. 2. 22:34
1 2
 11/16 anonim válasza:
97%
Nekem egyszer olyan volt, hogy reggel keltem arra, hogy valaki a nevemenen szólít és az az érdekes, hogy aznap reggel volt egy online vizsgám és elfelejtettem ébresztőt állítani, de a hangra ugye felébredtem és így nem maradtam le a vizsgáról.
2020. nov. 3. 11:11
 12/16 anonim ***** válasza:
93%
11-es!Ez de jó😊
2020. nov. 3. 11:13
 13/16 Lucifer (Lv.101) ***** válasza:
38%
Nálam is volt már ilyen, de nem a nevemen hívtak, ehelyett más néven szólítottak, és ezért azt hittem, hogy nem is hozzám szólnak a hangok, végül nem is figyeltem rájuk. De miután reggel felébredtem, azon gondolkodtam, hogy talán skizofrén vagyok-e?
2020. nov. 3. 11:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
13-as Lehet hogy valamelyik előző életed neveden szólított valaki?
2020. nov. 3. 11:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Előfordult, hogy félálomban olyan érzésem volt mintha a távolban halkan szólna a rádió, pedig be se volt kapcsolva.

Egyszer meg egy kislány monotonul kántáló hangjára ébredtem. Nem értettem mint mond, de ugyanazt az idegen szót sorolta, elmondta többször is.

2020. nov. 3. 18:39
 16/16 anonim ***** válasza:
Beszedhang nem. De az igen hogy valaki hangosan a nevemen szólít mintha ordítana.
2020. nov. 6. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!