Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit tegyek ha nem bírom az...

Mit tegyek ha nem bírom az alvásparalízist?

Figyelt kérdés
Mostanában szinte minden nap előjön, van hogy egy este alatt többször is. Régen háton aludtam de amióta tudom hogy az is okozhatja, azóta nem. Mégis mindig megtörténik velem és nagyon rosszul élem meg mert alapjáraton is félős vagyok.😢 Attól tartok be fogok golyózni tőle mert nagyon megvisel minden áldott éjjel. Mit lehetne tenni?😢
2020. szept. 12. 21:25
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Alakits ki egy szigoru alvasi ciklust. Illetve ha elojon tarsd vissza a levegot vagy a vegtagjaid probald a legkisebbtol vegig mozgatni a legnagyobbik. Az utobbi 2hamar ebreszt. Az 1. Az segit rendesen.
2020. szept. 12. 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:
84%
Ha ez vigasztal, 40 felett ritkulni fog :)
2020. szept. 13. 10:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Az még 19 év :(
2020. szept. 13. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az segített, hogy nagyon lenyugodtam alvás előtt, és próbáltam nem is gondolni arra, hogy félek elaludni. Többször könyvet olvastam, vagy filmeztem, hogy azzal legyen maximum tele az agyam, mert nálam akkor jött elő sokszor ha attól féltem folyamatosan, hogy alvás paralízisem lesz.

Most már annyira nincs, csak ha 6 óránál többet alszom, vagy nagyon stresszes napom volt.

2020. szept. 15. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!