Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez milyen alvásparalízis volt?

Ez milyen alvásparalízis volt?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és évek óta rendszeresen küzdök vele. Már eljutottam odáig hogy amikor elkezdek zsibbadni hatalmas erőt veszek magamon, elkezdem mozgatni a kezem és meg tudom állítani, de nem mindig sikerül. Tegnap sem sikerült. Percekig le voltam bénulva, annyira féltem hogy felkeltem és befeküdtem anya mellé. Nem öleltem át de rátettem a kezem hogy biztonságban érezzem magam. Aztán megint lebénultam percekre, és amikor vége lett a saját ágyamban találtam magam. 1000%ig biztos vagyok benne hogy nem hallucináltam hogy átmentem hozzá és mellé feküdtem. Hogy történhetett ez? Nagyon félek😢
2020. szept. 5. 07:47
 1/3 anonim ***** válasza:
2020. szept. 5. 08:01
 2/3 anonim ***** válasza:
50%

Nézz utána az adztrálprojekciónak. Sokszor ez alvásparalizissel kezdődik. Nemm kell tőle félni. Ilyenkor kilépsz a testedből (mármint a tudatod) elválik a fizikaitól.

Ez nagyon sokszor mehtörténik álmaink során is, csak akkor nem a fizikai síkra lépsz. Most oda sikerült, de nincs ezzel semmi baj. Sajnos csalóka élmény, mivel annyira valósághű (hiszen az is), hogy gyakorlatlanabbnak nagyon nehéz észrevennie, hogy épp kint van.

Viszont ha eldöntöd, hogy nem fogsz migijedni legközelebb a bénultságtól, akkor megfigyelhetsz majd a projekciora utaló jeleket, pl hogy minden irányban látsz. A teljes sötétség ellenére is látsz, vagy épp nehezedre esik a járás, illetve gondod akadhat a tárgyak használatával, pl lámpa felkapcsolása.

Mivel a testenkívüli élmény hasonlít némileg a tudatos álomhoz, tehát sokkal könnyrbben irányítható, mint a fizikai lét, elég nagy szabadságot élvezhetsz benne, csak ki kell adnod egy gondolati parancsot és pl eljuthatsz egy pillanat alatt oda, ahová szeretnél. Vagy nézd csak meg egyszer így magad a tükörben érdekes lesz ;)

A gondolati parancsot jo, ha eszedbe vésed és legközelebb, ha érzed a zsibbadást, akkor ahelyett, hogy a fizikai ujjaid próbálnád erőlködve mozdítani, csak parancsold meg gondolatban: "meg akarom mozdítani a kezem" és ne parázz, ne erőlködj, mert akkor kevésbé tudsz sodrodni az eseménnyel és tovább maradsz egy kellemetlen állapotban.

Huszon éves korban elég intenzivek ezek a tapasztalatok. Aztán sokaknál idővel elmúlik.

2020. szept. 5. 16:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2020. szept. 6. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!