Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Többször előforduló alvasparal...

Többször előforduló alvasparalizis?

Figyelt kérdés
A kérdésemet azzal szeretnem kiegészíteni, hogy van e jelentősége annak, ha ketszer is pontosan ugyan azon az alvasparalizisen esek at? Ez az “alom” arrol szolt, hogy ebren vagyok, fekszem és egy kéz nyúl előre az arcomhoz a hatam mögül, a tobbi testrészt nem latom. Annyi az eltérés, hogy az elso esetnel eroszakosabb, a masodik gyengédebb volt. Rettegek az ilyesmitol, akkor is iszonyatosan feltem.
2020. jún. 2. 01:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Oh, hányszor volt már nálam...a kimerültség és a stressz miatt
2020. jún. 2. 02:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Mármint mi a pontos kérdés? Hogy ez jó-e vagy rossz? Gyakori-e?

Előfordul, sőt, van, akinek sokáig ugyanaz a visszatérő rémképe van.

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=-PgmUgzO6Z8

Ha tudsz angolul, néhány beszámoló - sokan élik át:

https://www.youtube.com/watch?v=kBPS6RgHrAw

2020. jún. 2. 04:43
 3/9 anonim ***** válasza:
35 éve előfordul nálam alvásparalízis, hol gyakrabban, hol hónapokig semmi, de már úgy vagyok vele, hogy nem vergődök és küzdök ellen, hanem "beleugrok", irányítom és néha élvezem.
2020. jún. 2. 08:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Hogy néz ki a kéz?

Van bármi részlet vagy csak átlagos?

2020. jún. 2. 09:38
 5/9 anonim ***** válasza:
50%
Ez inkább démon látogatás mint alvásparalízis. A kérdésed hiába egészítetted ki, még így sem teljes. Nincs mire válaszolni.
2020. jún. 2. 09:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Ezt a kérdést is csak azért az éjszaka közepén tettem fel, mert akkor ébredtem egy másik álomból. Egy gyerek akarta megérinteni az arcomat, vörös haja és hófehér bőre volt. Össze lehet ezeket kötni valahogy? Mindegyik egyformán végződött, figyeltem mi tortenik egy nagyobb nyomast ereztem, megrémültem és teljes lett a sotetseg. Az elozo beszamolohoz annyit hozzatennek, hogy nem emberi kéz volt..legalább is nem azt szurtem ki. Igaz, hogy a szobámban egészen sotet volt.
2020. jún. 2. 13:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Ugyanakkor rengetegszer ébredek fel 3-4 ora kozott. Nem tudom mondhatom-e felelmetesnek. Lehet csak megszokásból tortenik.
2020. jún. 2. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:
55%
16:00 után nincs kávé, aztán visszatérünk a kérdésre. Legalábbis nekem ez volt a megfejtés.
2020. jún. 2. 22:45
 9/9 anonim ***** válasza:
Nézd át az alvásfázisokat, valamelyikben könnyebben felébred az ember, és vannak hosszabb - rövidebb fázisok. Nehari, régen olvastam erről
2020. jún. 8. 21:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!