Meg lehet halni alvásparalízis közben?
Ha csak nem vagy 90 éves szívbeteg, akkor nem valószínű. Ámbár meghalni elvileg bármikor, bármiben meglehet, úgyhogy kár is ezen agyalni.
Az alvásparalizistől meg nincs miért félni. Hamarabb elmúlik, ha nem parázol rá.
Amúgy voltam évekig pánikbeteg és olykor nagyon felpörgött a szívem. Olyankor alig kaptam levegőt, legyengültem meg minden bajom volt, nem kellett hozzá alvásparalizis sem, mégis élek...
Voltak amúgy nekem is durva alvásparaéiziseim, de azok közben én nem éreztem fizikailag semmi különöset. Mármint pl szaporra szívverést. Pedig féltem.
Ha meg akarod magad nyugtatni, akkor az en velemenyem szerint a paralizisben vagy testelhagyaskor torteno csunyasagok csak a sajat felelmeid pillanatnyi kivetulese. A paralizisnel egyertelmu, hogy csak almodsz, hogy miert nem tudsz megmozdulni, az agyad kreal egy választ rá. De ha eszedbejut, hogy azt te magad talalod ki, akkor nem para annyira. Na meg ha ettol felsz alvas elott, mint en neha korabban, akkor csak tudatositani kell, hogy ezt csak te talalod ki pont azert mert felsz, es igy nincs is mitol felni. Igy nem is jon letre ilyeszto kep.
Legalabbis en erre jutottam.
Köszi mindenkinek!:)
Utolsó: mindig győzködöm magam közben, hogy ez nem a valóság de nem tudok megnyugodni mert nagyon félős vagyok. Valahogy ki kell bírnom a továbbiakban.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!