Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ti hogyan reagáltok az alváspa...

Ti hogyan reagáltok az alvásparalízis közben megjelenő lényekre? Sikerül leküzdeni a félelmet?

Figyelt kérdés

Úgy érzem ma reggel nekem sikerült. Úgy kezdődött az egész hogy azt hittem ébren vagyok, átmentem a másik szobába és a testvérem csak ült a fotelba, majd rám nézet furcsán, és eléggé ijesztően. Valahogy átkerültem az ágyamba, ugyan az a látószögem volt mint a valóságban is lett volna, és megjelent egy lény előttem. Lefagytam, és a kép kezdett elcsúszni, lassan fordulni és külvilág egy része elsötétült, csak ez a lény volt a középpontban. Na mondom oké nem félek, nem fogok félni...csak meddig fog ez már tartani... Csak néztem mert más nem tudtam, de nem mertem jól megvizsgálni. Aztán valami hang megszólalt, hogy ő nem tud engem bántani csak ne féljek, küzdjem le a félelmet, maradjak nyugodt. Nyugodt voltam, csak türelmetlen. Inkább ez a "lefagyott" állapot volt kellemetlen mintsem a jelenléte, minden erőmmel azon voltam hogy ne kezdjek el rettegni. Majd vettem a bátorságot és ránéztem a sötét arcára, próbáltam minél jobban megvizsgálni, nem látszódott az arcán a szeme az orra a szája, vagy alig volt kivehető, mintha egy háló takarta volna. De ebben a pillanatban vége is szakadt az egésznek. Felébredtem és csipkedi kezdtem magamat hogy tényleg vége van-e már... :D

Érdekelne, hogy kinek volt még valamiféle találkozása ilyen lényekkel és hogy mi történt?

20l

2016. dec. 15. 14:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudatosítod, hogy ezek a lènyek az elmèd kivetülèsei, gondolati formák amiket próbálsz fizikai formában megjeleníteni ezert torzak. Állitasz rajuk vonatkozo "alom torvenyeket" peldaul huzol egy hatart amit nem lephetnek at. De egyenkent vagy egyszerre is atvaltoztythatok akarmive. Labda, virag, macska. De ehez tudatodhoz kell terj
2016. dec. 17. 16:22
 2/2 SztupaDin ***** válasza:
Ez csak álom. Azért ébredtél fel, mert a szemeddel egy pontra fókuszáltál, a lény arcára, így megszűnt a rem állapot, ami nélkül nincs álmodás sem. Azt olvastam, hogy az ilyen lényeket nem legyőzni kell, ha már nem félsz, hanem beszélgetni vele. Csak kérdezd meg, hogy ki ő és mit akar? Ilyenkor vagy válaszol és már nem is lesz olyan fenyegető, vagy eltűnik. De mindkét esetben benne maradsz az álomban és akár folytatni is tudod azt.
2017. okt. 19. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!