Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az álmaim többsége miért...

Az álmaim többsége miért ilyen unalmas?

Figyelt kérdés

Álmaimban gyakran egyszerű, hétköznapi helyen vagyok hétköznapi szituációban. Például azt álmodom, hogy egy boltban vagyok és veszek egy sajtot, vagy a kertemben sétálok és a madarak énekét hallgatom.

Nagyon ritka az olyan álom (havonta 1-2 ilyen van maximum), amelyre azt mondom, hogy hú!

Miért ilyen unalmasak álmaim? Pedig nem vagyok otthonülő típus, gyakran eljárok utazgatni, haverokkal is sok időt eltöltök, sok könyvet olvasok, filmeket nézek, stb.

2020. okt. 29. 08:39
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Egyél zsírosat lefekvés elõtt.
2020. okt. 29. 10:07
 2/4 anonim válasza:
37%
Nem te döntöd el mit álmodsz. Egyszerűen a tudatalattid összekreál egy arcot amit már valaha életedbe láttál vagy pl. azzal szoktunk almodni akire/amire sokat gondolunk/lefekvés előtt gondolunk.
2020. okt. 29. 11:08
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

"azzal szoktunk almodni akire/amire sokat gondolunk/lefekvés előtt gondolunk."

Jó is lenne az.. 😔😔

2020. okt. 29. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez jót jelent. Szereted a lelki békét. Azt csinálod, amiért leszülettél.
2020. nov. 4. 06:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!