Álom. Mostanában kétszer álmodtam olyan macskával, amelyiknek rövidebbek voltak a lábai, mint a megszokott méret. Mit jelent?
létező macska
https://www.youtube.com/watch?v=NTEpSoTOT4Y
a jelentését nem tudom. gondolom ugyan az mint a rendes macskának...
most a tipikus kérdést teszem fel... (amit én nem szeretek)
Mit éreztél közben?
Az első álomban egy kerítés mögül jött elő egy macska. Talán fehér színű volt.
Éppen azelőtt repültem és amikor leszálltam-földet értem, akkor jött oda a macska a kerítés mögül.
Odajött hozzám és azt mondta, hogy "szólok a haveroknak is".
(Ezt a részét értem, de miért voltak rövid lábai?)
A második álomban egy lány mesélt a traumáiról, akkor láttam meg a szürke macskát egy könyvespolcon.
Aztán már a kezemben volt és kicsit máshogy nézett ki.
Azt gondoltam, hogy nagyon szép macska.
Könnyesek voltak a szemei, azzal kapcsolatban azt gondoltam, hogy allergiás (de most azt gondolom, hogy a síráshoz van köze.)
A többi részét az álomnak szerintem értem, de itt sem értem azt a részletet, hogy miért rövid a lába?
Te szabad vagy, saját utadat járod(repültem). Mikor a hétköznapi dolgaiddal foglalkozol(leszálltam-földet értem), akkor felrúgja a megállapodásotokat(kerítés mögül), a szexpartnered(fehér macska) könyörögve, megalázkodva(rövid lábai), hogy engedd magadhoz közelebb(jött oda). Cserében segítenek neked a haverjai is(szólok a haveroknak is).
Második álom: Egy csajnak kitaszított, hiábavaló(traumáiról) az élete(mesélt). Ha nem teszi a kötelességét(könyves-), amit a lelke diktál(polc). És magányos szexpartnerként él(szürke macska), aki alázatos, meghunyázkodó(rövidek a lábai). De ha megszereznéd magadnak(kezemben volt) mindenkinek jobb lenne(szép macska). Nagyon boldog lenne(könnyesek voltak a szemei).
Szia Kérdező!
Lenne pár kérdésem az álmoddal kapcsolatban, ezekre válasz talán segít neked jobban megérteni az álmod ;)
-Hogyan, vagy mivel repültél?
-Mi jut eszedbe arról, hogy valaki azt mondta neked: "szólok a haveroknak is", egy emlékednek kellene az eszedbe jutni.
-Mi jut arról eszedbe, hogy valakinek a megszokottnál sokkal rövidebb a lába?
Legyen szép a napod!
#9. Szia!
Lebegett a testem, de közben haladt (tehát nem voltak szárnyak). Később lehet, hogy folytatom a választ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!